Sony to prostě pořád neumí, Kraven jako žádný trhák zatím nevypadá

20. 6. 2023 - 8:01 | Trailery | Adam Homola

Sony to prostě pořád neumí, Kraven jako žádný trhák zatím nevypadá zdroj: Foto: Sony Pictures Entertainment

Lovec Kraven se na plátna kin dostával opravdu dlouho a pokud nedojde k nějakému odkladu na poslední chvíli, uvidíme ho v kinech letos v říjnu.

Otázkou je, kdo do toho kina nakonec vlastně půjde. Sony totiž ty velké hrané komiksové adaptace prostě a jednoduše neumí. Venom byl nudné béčko, které sice utržilo solidní peníze, ale kvalitativně šlo o komiksový origin z doby před dvaceti lety. Morbius pak byl regulérní tragédie jak po komerční, tak po kritické stránce.

A je pravdou, že na první dobrou Lovec Kraven takhle hrozně nevypadá, ale zároveň nepůsobí ani trochu lákavě, zajímavě, nebo jakkoliv (vizuálně, kaskadérsky, premisou…) originálně. Dokáže takhle mdlá prezentace nalákat do kin nějaké větší množství lidí, než jen hardcore komiksové fanoušky Kravena?

Adaptace Kravenova příběhu, kterou režíroval JC Chandor a napsali Richard Wenk, Matt Holloway a Art Marcum, představuje Taylora-Johnsona jako Sergeje Kravinova, muže hluboce sužovaného rodinnými problémy. Sergej, kterého jeho otec (Russell Crowe) přiměl k tomu, aby se stal vynikajícím lovcem, čelí útoku lva, po němž se ocitne na pokraji smrti. Podivné prolnutí krevních linií vede k jeho proměně v hrozivého bojovníka, který přísahá, že zlikviduje zlo, které jeho otec ve světě udržuje.

Christopher Abbott se představí jako nepřítel jménem Cizinec, zatímco Alessandro Nivola ztvární přepracovanou verzi další ikonické postavy, Nosorožce, který slouží jako Kravenův protivník. Ariana DeBose se v traileru objevuje jen krátce, a to v roli postavy jménem Calypso.

Uvidíme, jak bude pokračovat marketingová kampaň, respektive jestli nám před uvedením filmu do kin markeťáci nabídnou alespoň něco lákavého. Pokud ne, bude si moct Lovec Kraven podat ruku s Blue Beetle, druhým Shazamem a třeba i Black Adamem a společně odkráčet do zapomnění. Ale kdo ví, třeba se tu Sony podaří husarský kousek a film bude komerčním hitem.

zdroj: Sony Pictures Entertainment

Zdroje: Sony Pictures Entertainment

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.