Snyder by rád udělal režisérkou verzi Sucker Punche

3. 8. 2023 - 13:49 | Novinky | Adam Homola

Snyder by rád udělal režisérkou verzi Sucker Punche zdroj: Foto: Warner Bros

Ani 18 nových minut nestačí. Kultovní film Zacka Snydera Sucker Punch se sice nedávno dočkal své rozšířené verze, jenže i to je málo a režisér teď zvažuje, že by spáchal další vlastní režisérkou verzi.

Tu udělal naposled s velkou mediální podporou HBO u Ligy Spravedlnosti a vypadl z toho čtvercový, černobílý a neskutečně dlouhý film, který sice hardcore fanoušky Snydera asi potěšil, ale jinak žádné velké haló do světa neudělal.

Od uvedení Sucker Punch uplynulo téměř deset let. V rozhovoru s portálem Letterboxd Snyder odhalil původní závěr vyprávění: „Ještě musím vydat režisérský sestřih. Stále mám v úmyslu to v budoucnu udělat. V původním finále, kdy Babydoll sedí ve sklepě s Blue po lobotomii, když ji policista osvítí baterkou, se kulisy rozpadnou a ona se zvedne, aby na pódiu předvedla píseň. Vskutku. Zpívá: "Ooh, Child, things are gonna get easier."

„Připojí se k ní Blondie a všichni ostatní, kteří byli zabiti, a vzniká dojem, že navzdory lobotomii je lapena do nekonečného koloběhu blaženého triumfu. Je to zvláštně pesimistické a optimistické zároveň. To byl zamýšlený tón závěru. Promítli jsme ho a studio ho považovalo za příliš svérázný, což nás vedlo k jeho úpravě.“

Snyder neupřesnil časový plán ani nepotvrdil, zda bude jeho verze někdy uvedena do kin, ale zdá se, že by rád udržel myšlenku při životě. Tak třeba se mu zase ozve HBO, nebo nějaký jiný streamovací gigant, zaplatí vznik nové verze a fanoušci budou mít radost. Mezitím si Snyder kutí nové velké sci-fi Rebel Moon pro Netflix, kde, pokud uspěje, bude točit (nebo minimálně produkovat) celou řadu dalších dílů.

zdroj: Warner Bros.

Zdroje: Letterboxed

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.