Šéfové Disney prý Deppovi v dalších Pirátech neumožní ani cameo

17. 12. 2020 - 12:25 | Novinky | Adam Homola

Šéfové Disney prý Deppovi v dalších Pirátech neumožní ani cameo zdroj: Disney

Disney nechce Johnnyho Deppa v dalších Pirátech z Karibiku nejen v hlavní roli, ale ani ve formě malého camea.

Byli to právě Piráti z Karibiku, kteří Deppa vrátili na výsluní a definitivně ho vystřelili mezi hollywoodskou elitu. Jenže v posledních letech se přišlo na to, jak extrémně kontroverzní herec v osobním životě je, což de facto vyvrcholilo soudní tahanicí s bulvárním deníkem Sun, kterou Depp prohrál. Soudně je tak potvrzený násilník, který mlátil svoji bývalou ženu.

Studia tak dávají od Deppa ruce pryč jak to jen jde, čehož důkazem je například i nedávné přeobsazení Grindelwalda ve třetích Fantastických zvířatech, kde Deppa střídá Mads Mikkelsen.

Že budou další Piráti z Karibiku bez Deppa víme už delší dobu, nicméně poměrně dlouho pro něj byla ve hře alespoň malá role a teď už je mimo i ta. Důvodem jsou šéfové Disney, kteří Deppa ve filmu prostě a jednoduše nechtějí.

Alespoň to naznačuje nejnovější report od The Hollywood Reporter, co teď koluje po internetu. Disney chce totiž Piráty z Karibiku restartovat a hlavní hvězdou by měla být údajně Margot Robbie, byť ani to ještě není úplně stoprocentně definitivní a natáčení ještě nezačalo.

O Deppův návrat, prý klidně i v malé roličce, údajně stojí producent Jerry Bruckheimer, který se s Deppem zná roky a celou sérii Pirátů z Karibiku pomohl nastartovat. Šéfové Disney prý ale řekli jasné „ne“ a o Deppovi nechtějí ani slyšet. Takhle kontroverzní člověk se jim totiž pro takhle velkou, rodinou a přístupnou značku jednoduše nehodí.

zdroj: Disney

Zdroje: The Hollywood Reporter

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.