Romantické drama Navždy spolu přijde do kin 29. března

13. 3. 2012 - 18:04 | Téma | red

Romantické drama Navždy spolu přijde do kin 29. března zdroj: tisková zpráva

Inspirován skutečným příběhem natočil režisér Michael Sucsy romantické drama Navždy spolu, které dnes na pracovní projekci v Praze uvedla distribuční společnost Falcon. Do kin je uvede 29. března. Rachel McAdamsová a Channing Tatum v něm hrají zamilované novomanžele, kteří žijí spokojeným životem. Při dopravní nehodě je však mladá žena zraněna. Když se probere z kómatu, nemá na partnera žádné vzpomínky. On tak musí získat její srdce ještě jednou.

V menších rolích se ve snímku objeví populární Sam Neill a Jessica Langeová.

Příběh vznikl na motivy skutečné události - manželé Carpenterovi v roce 2000 dokonce vydali o svých zážitcích knihu. Také k sobě opět nalezli cestu, přičemž manželce se vzpomínky na část života nikdy nevrátily.

Rachel McAdamsová se objevila například ve snímku Woodyho Allena Půlnoc v Paříži. Předtím si zahrála v obou dílech nové verze Sherlocka Holmese a v komedii Hezké vstávání.

Channing Tatum debutoval na plátně ve filmu Coach Carter, kde si zahrál se Samuelem Jacksonem. Malou roli ztvárnil také ve filmu Válka světů. V roce 2006 ovlivnily jeho kariéru snímky Super náhradník a Let's dance.

Navždy spolu zdroj: tisková zpráva

Režisér, scenárista a producent Michael Sucsy na sebe v roce 2009 upozornil úspěšným biografickým televizním dramatem Grey Gardens z produkce HBO, inspirovaným stejnojmenným dokumentem z roku 1975.

Dalším počinem Falconu bude například koncem května novinka studia Sony Pictures - třetí pokračování Mužů v černém a navíc ve 3D. Opět se v něm objeví Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin a Emma Thompsonová.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.