Přístup francouzské první dámy je profesionální, říká Woody Allen

24. 8. 2010 - 10:30 | Téma | red

Přístup francouzské první dámy je profesionální, říká Woody Allen zdroj: tisková zpráva

Jako velmi profesionální označil americký režisér Woody Allen přístup francouzské první dámy Carly Bruniové-Sarkozyové k roli, kterou jí svěřil ve svém filmu Midnight in Paris (Půlnoc v Paříži). Film o mladém páru, jemuž do života zasáhne cesta do Paříže, se začal natáčet koncem července.

Pracovat s Carlou Bruni-Sarkozy bylo snadné a bezproblémové, řekl v telefonickém rozhovoru pro italský list Corriere della Sera. "Byla velmi profesionální. Hrála tak dobře, že všechno, co jsme natočili, zůstane a nic se nebude vystříhávat," cituje Allenova slova italský list.

Bývalá modelka dostala roli v Allenově romantické komedii v červenci. Hraje po boku Američana Owena Wilsona a Francouzky Marion Cotillard, která získala Oscara za roli šansoniérky Edith Piaf ve stejnojmenném filmu.

Francouzský prezident byl podle listu velmi zvědavý, jak si jeho žena počíná při natáčení, a přišel se na ni jednou podívat.

"Stejně jako všechny cizí osoby musel zůstat mimo plac, kde se natáčelo. Dali jsme mu sluchátka, aby slyšel, co jeho žena říká... Byl velmi spokojen," řekl Allen.
Francouzská první dáma hraje ve filmu, který by se měl v kinech objevit v roce 2011, průvodkyni v Rodinově muzeu.

Pro Carlu Bruni-Sarkozy to bude první filmová role v jejím životě. Než si předloni vzala francouzského prezidenta, pracovala nejprve jako modelka, později jako úspěšná zpěvačka a skladatelka. Loni vydala nové album Comme si de rien n'était (Jako by se nic nestalo).

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.