Potvrzeno: Tvůrčí tým Johna Wicka 4 začíná pracovat na pětce

29. 5. 2023 - 16:20 | Novinky | Adam Homola

Potvrzeno: Tvůrčí tým Johna Wicka 4 začíná pracovat na pětce zdroj: Foto: Lionsgate

Tvůrčí tým, který stojí za sérií John Wick, včetně Chada Stahelskiho (režisér/producent) a Keanu Reevese (hvězda/producent), je známý svým rozvážným tempem mezi jednotlivými pokračováními.

Vzhledem ke zjevně definitivnímu konci filmu John Wick: Kapitola 4 se navíc můžeme ptát na budoucnost série. Lionsgate však nespouští oči z obzoru a je jasné, že při takových tržbách nebude chtít s Wickem jen tak skončit. A co bylo doteď víceméně spekulací, je nyní oficiální a černé na bílém.

Během nedávné finanční diskuse sdělil předseda představenstva Lionsgate Joe Drake zúčastněným stranám neochvějné odhodlání společnosti ságu o Johnu Wickovi dále rozšiřovat.

„Nyní se pohybujeme napříč touto franšízou, a to nejen v oblasti velkých videoher, ale díváme se na to, jaká bude pravidelná kadence spin-offů. Televize skutečně rozšiřuje toto univerzum, proto aby existovala stabilní kadence nových dílů, o které mají diváci očividně jasný zájem,“ řekl Drake.

„Oficiální je, že jak víte, Ballerina je první spin-off, který vyjde příští rok. Pracujeme na třech dalších, včetně Johna Wicka 5, a včetně televizního seriálu The Continental, který se začne vysílat brzy. A tak budujeme svět, a až přijde ten pátý film, bude organický – bude organicky vyrůstat z toho, jak začínáme vyprávět tyto příběhy. Ale můžete se spolehnout na pravidelnou kadenci Johna Wicka.“

Keanu Reeves tak nebude mít o práci nouzi a jako Johna Wicka ho v následujících letech uvidíme asi ještě několikrát.

zdroj: Lionsgate

Zdroje: Lionsgate

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.