Populární Groot se vrací v druhé sezóně svého vlastního seriálu

7. 8. 2023 - 13:45 | Trailery | Adam Homola

Populární Groot se vrací v druhé sezóně svého vlastního seriálu zdroj: Foto: Marvel

Groot se vrací a dělá další neplechu v čerstvě představené druhé sezóně seriálu I Am Groot, který představuje krátké příběhy o oblíbené postavě z filmového světa společnosti Marvel.

Po pozitivních ohlasech na první sezónu, na sebe nenechala druhá sezóna dlouho čekat. V neděli se objevila upoutávka na nadcházející sezónu, která předznamenává její vydání 6. září.

Druhá sezóna se skládá z pěti epizod, které sledují Groota na mezigalaktických eskapádách a cestou se setkávají se známými tvářemi. Zdá se, že časová linie je zasazena před Strážce Galaxie Vol. 3, který se nyní vysílá na Disney+.

Ačkoli konkrétní dějové body zůstávají pod pokličkou, trailer naznačuje Grootovo obvyklé dovádění napříč vesmírem a pro děti tak jistě půjde o další nášup příjemných dobrodružství.

A u těch to také nejspíš skončí, minimálně na nějakou dobu. Dvorní režisér Strážců Galaxie totiž už definitivně přešel ke konkurenčnímu DC, kde se stará o celou produkci, tudíž další díl Strážců nejspíš jen tak neuvidíme a pokud něco bude, dočkáme se toho pravděpodobně s dost proměněnou hereckou sestavou a jiným režisérem. Mezitím si ale může alespoň Groot takhle hezky řádit v samostatných epizodách na Disney+.

zdroj: Marvel Studios

Plus nový oficiální plakát k druhé sezóně:

groot zdroj: Foto: Marvel

Zdroje: Marvel Studios

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.