Poprvé od svého zatčení se Charlie Sheen objevil znovu před kamerou

11. 1. 2010 - 6:48 | Téma | red

Poprvé od svého zatčení se Charlie Sheen objevil znovu před kamerou zdroj: tisková zpráva

Charlie Sheen se poprvé, po svém loňském zatčení, objevil před kamerou. Filmová a televizní hvězda o Vánocích skončila za mřížemi kvůli podezření z domácího násilí. Nyní se Charlie Sheen vrátil na natáčení dalšího dílu seriálu Dva a půl chlapa.

Sheen strávil ve vězení několik hodin po bouřlivé hádce se svou třetí manželkou Brooke. Policie ho zatkla v horském středisku Aspen poté, co ji přivolala jeho žena. Ta uvedla, že ji známý herec ohrožoval nožem. Vysloužil si za to obvinění z vyhrožování a napadení a také kvůli způsobené škodě. Propuštěn byl na kauci. Soudce v Coloradu nařídil, aby se Sheen 8. února dostavil osobně k výslechu.

Producent seriálu Chuck Lorre řekl, že se hercův incident při nynějším natáčení neignoroval. Jak to ale v zákulisí vypadalo, neupřesnil. Sheen si podle Lorreho počínal při práci jako skutečný profesionál. Na filmování se objevil v pondělí. Seriálové díly se snímají ve studiu přímo před publikem. "Byl to velký úspěch. Prostě jsme se vrátili k práci," uvedl Lorre. Dodal, že to byla jedna z jejich nejlepších show.

Sheen se proslavil jako hrdina parodiích Žhavé výstřely. Zazářil ale i ve vážných rolích, a to například ve válečném filmu Četa či v dramatu Wall Street. Stránky médií pak často plnily příběhy z jeho neuspořádaného soukromého života a informace o jeho potížích s alkoholem.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.