Parodický Megalodon vypadá tak otřesně, že by byl ostudou i v devadesátkách

23. 8. 2023 - 9:46 | Trailery | Adam Homola

Parodický Megalodon vypadá tak otřesně, že by byl ostudou i v devadesátkách zdroj: Foto: The Asylum

Nechvalně známá společnost The Asylum uvádí nový snímek Megalodon, který parodií ve všech směrech na aktuální Stathamův hit Meg 2.

Megalodon: The Frenzy v režii Brendana Petriza ukazuje strastiplnou cestu v otevřených vodách, kde skupina pěti megalodonů vytváří nevídaný chaos a zvyšuje nebezpečí jako nikdy předtím.

Jakkoliv si tak můžeme dělat intelektuálně srandu z Meg 2 a ostatně i některých jiných Stathamových filmů, pořád to jsou filmy, které nějak vypadají, nějak zní a snaží se tvářit alespoň jako použitelná popcornová zábava, která nějaké ty produkční hodnoty má.

Zato Megalodon: The Frenzy, stejně jako zbytek produkce studia The Asylum, se brát vážně nemůže snad ani na drogách. Na druhou stranu, a to doma určitě nezkoušejte, dívat se na něco takového pod vlivem něčeho velice silného je asi jediný způsob, jak to přežít „ve zdraví.“

Pro ty, kteří se chtějí ponořit do tohoto dobrodružství plného žraloků, bude k dispozici na digitálních platformách od 18. srpna. Kromě toho bude film od 25. srpna vplouvat do vybraných amerických kin.

V čele hereckého obsazení stojí Caroline Williams a Eric Roberts, které podporují talenti jako Jessica Chancellor, Jeff Daniels, Alex Trumble, Javier Luna, Ben Formella, Chase Hamilton, Jordan Hubbard, Victoria Grant, Sharon Desiree, Liam Hawley, Jordy Tulleners a Sarah Fraser.

Strhující příběh filmu napsali Ryan Ebert, Marc Gottlieb a Bill Hanstock.

zdroj: The Asylum

Zdroje: The Asylum

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.