O čem je film Vy nám taky, šéfe!

3. 7. 2009 - 8:07 | Téma | red

O čem je film Vy nám taky, šéfe! zdroj: tisková zpráva

Nová česká komedie o partě mladých lidí, kterým životní šance spadla přímo do klína. Jenže jak se dá tušit, ve skutečnosti je všechno tak trochu jinak… Prestižní reklamní agentura Mráz Media , kterou vede manažér Ivan Mráz (Václav Vydra) najímá nové zaměstnance a spolupracovníky. Jenže většina z nich ještě donedávna neměla ani tušení, že by se na podobnou pozici mohli přihlásit, natož jak to v takové reklamce vlastně chodí. Film vypráví příběh několika lidí, kterým zdánlivě sama od sebe spadne do klína neočekávaná životní příležitost.

Účetní v důchodu Karlička (Iva Janžurová), pubertální textař Miki (Ladislav Hampl), grafik Kamil (Pavel Šimčík), mladá manažerka Tereza (Sandra Nováková), i jejich šéf, neambiciózní flákač a příležitostný herec Leo (Jan Zadražil) se pokoušejí o získání místa v „atraktivní“ firmě. Když zjistí, že všechno je úplně jinak, boj o vysněnou práci začíná. Agentura s novými zaměstnanci pak stojí před úkolem vykazovat úspěšnou činnost.

Hlavní postavou je ředitel agentury Leo Pavlíček (Jan Zadražil). Vedení takového týmu je samozřejmě nad síly i podstatně schopnějšího manažera než Leo. Situace je ale složitější, než si myslel. Místo normálního ředitele má být tím, kdo firmu pohřbí. Díky nezkušenosti zaměstnanců, které nikdo nevede, jde Mráz Communications od neúspěchu k neúspěchu a klienti odpadají jak na běžícím pásu. Vypadá to, že krachu firmy nestojí nic v cestě. Jenže reklamní branže je nevyzpytatelná.

Komedie Vy nám taky, šéfe! je především o tom, že i „slabší“ mohou zvítězit, pokud opravdu chtějí a snaží se o něco, na čem jim opravdu záleží. A také o tom, že některé věci musíte udělat, i když víte, že jsou nebezpečné a nemají téměř naději na úspěch. A mimoto si u toho můžete užít ještě spoustu legrace.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.