Netflix zrušil populární seriál, ten se teď ale vrátí jako film

17. 8. 2023 - 10:24 | Novinky | Adam Homola

Netflix zrušil populární seriál, ten se teď ale vrátí jako film zdroj: Foto: Netflix

Před několika měsíci se objevila zpráva, že se populární fantasy seriál od Netflixu, který byl po druhé sérii zrušen, chystá na návrat.

Válečná jeptiška se však nevrátí jako seriál, ale jako film. A ne jeden, ne dva, ale rovnou jako filmová trilogie.

Oznámil to výkonný producent seriálu Dean English, který vyjádřil své nadšení a uvedl: „Warrior Nun se vrátí jako filmová trilogie. Ano, tři celovečerní filmy.“

English také naznačil další vývoj mimo trilogii, ale kvůli probíhající stávce v Hollywoodu se zdržel konkrétních informací. Naznačil: „Mohl by vzniknout rozšířený vesmír Warrior Nun s potenciálními filmy a seriály, které by upozornily na známé postavy? Odpověď zní jednoznačně ano. Zůstaňte naladěni na další novinky.“

Zatím není jisté, kde budou tyto filmy debutovat – zda na jiné streamovací platformě, v kinech, nebo jinou distribuční cestou. Nebo jestli se i po svém zrušení vrátí „zpátky“ na Netflix. Ať už to dopadne jakkoliv, jedno je jisté: Válečná jeptiška se navzdory zrušení vrátí ve velkém stylu.

V původní seriálové Válečné jeptišce hráli Toya Turner, Alba Baptista, Lorena Andrea, Joaquim de Almeida, May Lifschitz, Thekla Reuten, Melina Matthews, Emilio Sakraya, Olivia Delcán, Tristán Ulloa, Pedro Rudolphi, Dimitri Abold, Liam McMahon, James Nield, Sylvia De Fanti, Alberto Ruano a další.

zdroj: Netflix

Zdroje: Netflix

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.