Na Disney+ konečně míří kontroverzní Hulk

16. 6. 2023 - 11:07 | Novinky | Adam Homola

Na Disney+ konečně míří kontroverzní Hulk zdroj: Foto: Marvel

Film Neuvěřitelný Hulk, byl vnímán kontroverzně jako jeden z prvních filmů Marvel Cinematic Universe (MCU). A teď, konečně, míří i na Disney, kde doplní desítky dalších filmů a seriálů ze světa Marvelu.

Film se tak úplně nepovedl, a byl taky proslulý třenicemi s hlavním hercem Edwardem Nortonem mimo plátno. Výsledek není vůbec špatný, ale rozhodně jde o jeden z těch horších filmů Marvelu.

Hulk z roku 2008 pod vedením Louise Leterriera (režíroval například aktuální desáté Rychle a zběsile) původně vznikl pod hlavičkou společnosti Universal, ale práva na něj nyní přešla pod Disney/Marvel.

Prvky z filmu byly pomalu začleněny do novějších dílů MCU, a to nejen do postavy Bruce Bannera, kterou v Avengers Assemble převzal Mark Ruffalo. Patří mezi ně postava Tima Rotha Emil Blonsky, známý také jako The Abomination, který se objevil v seriálu She-Hulk.

Spousta prvků z Hulka bude i v nadcházejícím Captain America: Brave New World. V něm se vrátí postava Liv Tyler Betty Ross a postava Tima Blakea Nelsona Samuel Sterns, známý také jako ultrachytrý padouch Vůdce. Harrison Ford se ujme role Thaddeuse „Thunderbolta“ Rosse (otce Betty), postavy původně představené ve filmu Neuvěřitelný Hulk, kterou dříve ztvárnil William Hurt.

Tento nejnovější přírůstek přichází v návaznosti na uvedení filmů o Spider-Manovi s Tobeym Maguirem a Andrewem Garfieldem spolu s filmem Spider-Man: Homecoming na Disney+, kde se tak sice pomalu, ale jistě zaplňují dlouhodobě prázdná místa.

zdroj: Marvel Studios

Zdroje: Disney

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.