Michael Bay se chystá na produkci pandemického thrilleru

20. 5. 2020 - 11:00 | Novinky | Adam Homola

Michael Bay se chystá na produkci pandemického thrilleru zdroj: Foto: Paramount Pictures

Michael Bay chystá drsný thriller zasazený do právě probíhající pandemie a natáčet se začne už velice brzy.

Kamery by se měly rozjet už za pět týdnů, tudíž film, prozatím pojmenovaný Songbird, se nebude v pandemii jen odehrávat. On se v ní bude rovnou i natáčet. Jak to chtějí tvůrci udělat zatím nevíme, nicméně bezpečnost bude na prvním místě, tudíž se žádné masové scény nejspíš konat nebudou. Nebo budou digitální.

Songbird bude režírovat Adam Mason (Into the Dark), zatímco Michael Bay, známý především díky Transformers a původním Mizerům, se postará o produkci. Herci se už podle zdrojů Deadline připravují na dálku a údajně má jít o napínavý thriller v duchu Paranormal Activity a Cloverfield. Což je velice zajímavá kombinace, obzvláště v kontextu aktuální pandemie.

Film se bude odehrávat ve velice blízké budoucnosti, konkrétně za dva roky. Příběhově bude v Songbird aktuální pandemie pořád probíhat, všechno bude neustále zavřené a události budou dramatičtější, neboť virus tu podle scénáře s námi pořád bude, a navíc ještě neustále mutuje. Chybět nemá prý ani vládní konspirace a paranoia.

Kdo bude v Songbird hrát ještě nevíme, ale Deadline tvrdí, že o žádný masivní velkofilm nepůjde. Rozpočet má být malý, a tak asi nemůžeme čekat ani žádné velké herecké hvězdy. To ale například zmíněným Paranormal Activity a Cloverfieldu vůbec nevadilo.

zdroj: Blumhouse Productions

Zdroje: Deadline

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.