Mezi Anne Hathaway a Thomasin McKenzie to bude v novém dramatu vřít

20. 10. 2023 - 13:13 | Trailery | Adam Homola

Mezi Anne Hathaway a Thomasin McKenzie to bude v novém dramatu vřít zdroj: Foto: Universal Pictures

Thomasin McKenzie se po roli ve filmu Poslední noc v Soho vrací k Anne Hathaway a pod režijním vedením Williama Oldroyda natáčí psychologický thriller z 60. let Eileen.

Děj filmu se odehrává v Massachusetts, kde postava McKenzie, vězeňské sekretářky, naváže složitý vztah s postavou Hathaway, novou vězeňskou psycholožkou. Nově zveřejněný první trailer filmu naznačuje pestrou škálu queer touhy, podvodů a psychologických spletitostí.

Trailer udává tón úvodním rozhovorem mezi Eileen a jejím otcem, v němž popisuje svůj den jako "jeden z těch, na které se nezapomíná". Katalyzátorem tohoto nezapomenutelného dne je postava Hathaway, Rebecca, představená jako blonďatá profesionálka, která je stejně inteligentní jako působivá. Vzájemná interakce této dvojice se brzy roztočí do spletité sítě citových a psychologických propletenců, zahrnující prvky tajemství a lží a předznamenávající nebezpečné události, do jejichž vyprávění je zapojena zbraň.

Autory scénáře jsou Ottessa Moshfegh a Luke Goebel, v hereckém obsazení se objeví také Shea Whigham, Marin Ireland a Owen Teague. Vizuálně působivý a moderními stylistickými prvky podbarvený trailer udržuje diváky v napětí. Cesta McKenzie příběhem naznačuje emocionální horskou dráhu, možná srovnatelnou s jejími předchozími rolemi.

Eileen se má v kinech objevit už v prosinci.

zdroj: Universal Pictures

Zdroje: Universal Pictures

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.