Mel Gibson si nakonec v Pařbě ve Vegas nezahraje, kolegové ho nechtějí

25. 10. 2010 - 7:30 | Téma | red

Mel Gibson si nakonec v Pařbě ve Vegas nezahraje, kolegové ho nechtějí zdroj: tisková zpráva

Skandály zmítaný a bulvárem propíraný herec Mel Gibson se nakonec neobjeví v druhé části úspěšné komedie Pařba ve Vegas. Proti jeho účasti v projektu měli námitky ostatní herci i členové štábu, napsala dnes agentura AP.

Režisér Todd Phillips a filmové studio Warner Bros. chtěli Oscary ověnčeného herce a režiséra takových snímků, jako je Statečné srdce či Umučení Krista, obsadit do role tatéra v Pařbě ve Vegas 2, ale nakonec museli nabídku stáhnout.

"Myslel jsem si, že Mel by byl v tom filmu skvělý, a měl jsem v tom plnou podporu studia," uvedl Phillips v prohlášení. "Ale uvědomil jsem si, že filmování je založené na spolupráci a toto rozhodnutí nemělo plnou podporu všech mých herců a členů štábu."

V Pařbě ve Vegas 2 se znovu sejdou Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms a Justin Bartha, kteří zazářili v prvním filmu v roce 2009 coby přátelé snažící se poskládat události bujného večírku v Las Vegas a najít ztraceného kamaráda. Film na celém světě vynesl více než 467 milionů dolarů (více než 8,2 miliardy korun) kasovních zisků.

Mel Gibson, Oksana Grigorijeva

Žádný oficiální důvod vzpoury účinkujících proti obsazení Mela Gibsona nebyl uveden, ale stala se v době, kdy se Gibson potácí ve skandálu točícím se kolem nahrávek, na nichž údajně vyhrožuje a rasisticky nadává své bývalé přítelkyni. Ruská modelka Oksana Grigorijevová, s níž má čtyřiapadesátiletý herec roční dceru, ho rovněž obvinila, že ji fyzicky napadl.

Policie ale prověřuje i čtyřicetiletou Grigorijevovou, zda nebyla zapojena do pokusu o vydírání svého expartnera. Pár se rozešel počátkem letošního roku.

Naposledy Gibson účinkoval v komedii The Beaver (Bobr). Ačkoli byl film dokončen v roce 2009, prozatím nebylo stanoveno žádné datum zveřejnění snímku.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.