Marvel Eternals 2 ještě neoznámil, Patton Oswalt ano

5. 8. 2022 - 10:20 | Novinky | Adam Homola

Marvel Eternals 2 ještě neoznámil, Patton Oswalt ano zdroj: Foto: Marvel

Eternals byla tak trochu jiná Marvelovka. Do kin se dostala loni a fanoušky možná tak trochu rozdělila.

Casting byl zajímavý a došlo v ní i na opravdu velká a zásadní témata. Jenže vypadala vizuálně jinak, měla jiný tón, neměla zase tolik očividného green screenu, tempo bylo taky na poměry marvelovek nestandardní, nemluvě o příběhu.

Navíc nešlo o žádné velký komerční hit. Film totiž utržil v kinech pouhých 402 milionů dolarů, což je v kontextu ostatních marvelovek zoufale málo. Slabá komerční výdrž může jít na vrub covidu, respektive opatřením spojeným s celosvětovou pandemií koronaviru, neboť Eternals šli do kin v listopadu...

Každopádně teď tu máme rok 2022 a o Eternals 2 nepadlo z oficiálních úst Disneyho či Marvelu ani slovo. A tak přispěchal Patton Oswalt, který se ve filmu, respektive v jeho bonusové scéně po závěrečných titulcích, objevil jako Pip the Troll. A Oswalt v rozhovoru pro The Today Show řekl, že Eternals 2 jsou už oznámení a že to bude zase natáčet Chloé Zhao.

zdroj: Marvel Studios

Inu, nejsou oznámení. Jistě, na úplném konci jedničky se objevil nápis, že Eternals se vrátí, jenže vzhledem k výše popsaným faktům a dosavadnímu mlčení studia to zas tak jisté nebylo. Žádné regulérní oznámení Eternals 2 jsme tedy zatím nedostali, a to dokonce ani na nedávném Comic-Conu, kde šéf studia Kevin Feige oznámil hromadu chystaných filmů a seriálů, a to až do roku 2025. A druzí Eternals mezi nimi rozhodně nebyli.

Feige tam ale také rozhodně neoznámil všechno, takže na Eternals 2 bude asi ještě čas. Teoreticky je může Feige oznámit už příští měsíc, protože to bude mít Disney svoji vlastní velkou akci D23 a to by bylo, aby tam Marvel nevysypal z rukávu další esa.

Zdroje: The Today Show

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.