Lindsay Lohan prý i přes zákaz soudu požila alkohol

10. 6. 2010 - 6:00 | Téma | red

Lindsay Lohan prý i přes zákaz soudu požila alkohol zdroj: tisková zpráva

Americkou herečku Lindsay Lohanovou dostal její náramek monitorující spotřebu alkoholu do problémů. Vyzradil na třiadvacetiletou hvězdičku, že zřejmě přes zákaz požila alkohol. Soudkyně tedy zdvojnásobila kauci, která má zamezit jejímu uvěznění. Trest hrozí Lohanové za to, že nedokončila protialkoholní vzdělávací kurzy.

Soudkyně v Los Angeles Marsha Revelová po krátkém setkání s hereččinou právničkou a prokurátorem za zavřenými dveřmi řekla, že herečka porušila podmínky propuštění. Detaily neuvedla, ale upřesnila, že k tomuto rozhodnutí dospěla poté, co dostala výsledky z protialkoholického náramku, který nosí Lohanová podle nařízení soudu od května a který monitoruje spotřebu alkoholu. Zároveň zvýšila herečce kauci ze 100.000 na 200.000 dolarů.

Zdroj obeznámený s případem Lohanové řekl podle agentury AP, že porušení bylo oznámeno poté, co se hvězda filmu Mezi námi děvčaty objevila v neděli večer na předávání filmových cen MTV. Zúčastnila se i jedné ze dvou party pořádaných po ceremoniálu a monitorovací náramek na kotníku skryla pod dlouhými kalhotami.

Lohanová se v úterý k soudu nedostavila, ale na její stránce na sociální síti Twitter se krátce po soudním slyšení objevilo několik poznámek popírajících, že by nějak pochybila.
Advokátka Lohanové Shawn Chapmanová Holleyová v úterý potvrdila, že monitorovací náramek vyzradil v neděli večer přítomnost malého množství alkoholu.

"Právě jsem dostala tuto zprávu a nemohu říci, zda je přesná a platná, ale Lindsay Lohan trvá na tom, že zcela beze zbytku splnila všechny podmínky trestu i kauce," řekla Holleyová.

Lindsay Lohan

Náramek má každou půl hodinu testovat pot na pokožce a zjišťovat přítomnost alkoholu. Jsou na něm i čidla, která mají odhalit pokus o falšování. Lohanová dostala uloženo nosit náramek od května, kdy se nedostavila k soudu. Další slyšení bylo stanoveno na 6. července, kdy Revelová rozhodne, zda Lohanová porušila podmínky podmínečného trestu.

Lohanové hrozí v USA trest vězení za to, že nedokončila protialkoholní vzdělávací kurzy. Ty jí nařídil soud za řízení pod vlivem alkoholu a držení drog, jehož se dopustila v roce 2007. Poté, co se v druhé půli května nedostavila k soudu, byl na ni vydán zatykač. Právníci Lohanové ale ihned složili kauci 100.000 dolarů (dva miliony korun), která zabránila jejímu uvěznění.

Loni v říjnu soud Lohanové prodloužil tříletou podmínku o rok a varoval ji, aby brala protialkoholické kurzy vážně. Soudní zdroje uvádějí, že pokud se potvrdí, že Lohanová nechodila na všechny soudem nařízené lekce, mohla by jít do vězení.

Lohanová byla považována za jednu z nejtalentovanějších mladých hereček poté, co natočila filmy jako Mezi námi děvčaty a Bobby. Ale po třech pobytech v odvykacím zařízení v roce 2007 její filmová kariéra začala upadat. Její návštěvy nočních barů se staly vděčným tématem bulvárních plátků.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.