Kontroverzního Johnnyho Deppa by mohl ve třetích Fantastických zvířatech nahradit Mikkelsen

11. 11. 2020 - 10:23 | Novinky | Adam Homola

Kontroverzního Johnnyho Deppa by mohl ve třetích Fantastických zvířatech nahradit Mikkelsen zdroj: Warner Bros Pictures

Johnny Depp jde od válu, zatímco studio možná našlo skvělého náhradníka v Mikkelsenovi.

Depp hrál ve Fantastických zvířatech Grindelwalda, ale jeho soudní spory s bývalou manželkou a vůbec kontroverzní osobnost celkově mohou za to, že s ním už filmaři a studio jako takové nechtějí mít nic společného.

Ostatně už jeho obsazení vzbuzovalo před pár lety nemalé vášně, ale studio se za Deppa postavilo a podrželo ho. To už teď neplatí a je dost možné, že se náhradík našel. Podle zdrojů Deadline totiž studio vyjednává s Madsem Mikkelsenem.

Pokud na to Mikkelsen kývne, bude z něj jistě dobrý nástupce a skvělý Grindelwald. Mikkelsen samozřejmě není tak globálně známý jako Johnny Depp, ale je to výborný herec, kterého můžete znát z bondovky Casino Royale, z Rogue One: Star Wars Story, z MCU jako záporáka Doctora Strange, nebo jako Lectera v seriálu Hannibal.

Třetí Fantastická zvířata se už natáčí, takže by si měl Mikkelsen pospíšit, pokud to studiu nakonec podepíše. Svojí účastí by tak rozšířil hodně zajímavou sestavu: Eddie Redmayne, Jude Law, Katerhine Waterston, Ezra Miller, Alison Sudol, Jessica Williams, Dan Fogler a další.

Pokud všechno půjde podle plánu a pokud se v dohledné době zbavíme koronaviru, uvidíme třetí Fantastická zvířata v červenci 2022.

zdroj: Vertical Entertainment

Zdroje: Deadline

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.