Jeden díl z nadcházejícího Star Wars: Skeleton Crew natočili režiséři Všechno, všude, najednou

23. 3. 2023 - 13:11 | Novinky | Adam Homola

Jeden díl z nadcházejícího Star Wars: Skeleton Crew natočili režiséři Všechno, všude, najednou zdroj: Foto: Disney

Čerstvě oscarový tým, který stojí za populárním a taktéž čerstvě oscarovým Všechno, všude, najednou potvrdil, že režíroval jednu epizodu připravovaného seriálu Star Wars: Skeleton Crew.

Konkrétně jde samozřejmě o dvojici The Daniels (Daniel Kwan a Daniel Scheinert), kteří se do předaleké galaxie vydají, respektive už vydali. S touto zprávou původně přišel The Hollywood Reporter a Daniel Kwan ji později potvrdil na Instagramu, kde prozradil, že spolu se Scheinertem režíroval jednu epizodu seriálu. Upřesnil: „Nepracujeme na celém seriálu, pouze hostujeme jako režiséři jedné epizody.“

Kwan také prozradil, že je Jon Watts je k režii epizody přizval dlouho před premiérou Všechno, všude, najednou. Jako fanoušci Jona, Hvězdných válek, poznávání nových technologií a práce s novými herci a štáby dvojice nabídku ochotně přijala. Epizodu natočili v loňském roce a těší se, až ji diváci uvidí.

Další informace o filmu Star Wars: Skeleton Crew budou odhaleny během nadcházejícího festivalu Star Wars Celebration na začátku dubna. Prozatím je známo, že seriál bude sledovat příběh dětí ztracených v galaxii a mezi herci bude i Jude Law.

Star Wars: The Skeleton Crew je jeden z připravovaných seriálů ze světa Star Wars a odehrává se ve zhruba stejném časovém rámci jako Mandalorian a jeho propojené spin-offy po událostech filmu Návrat Jediho (1983).

Seriál byl oficiálně oznámen na Star Wars Celebration v květnu 2022, natáčení začalo v září 2022 v Los Angeles a skončilo koncem ledna 2023. Očekává se, že seriál bude uveden na Disney+ někdy v letošním roce, byť konkrétní datum premiéry zatím nemáme.

Zatím není jasné, jakou roli bude Law v seriálu hrát, ale kolují spekulace, že by mohl být postavou mentora nebo dokonce antagonisty. Na oficiální potvrzení si ale budeme muset počkat, nejspíš na zmíněný Star Wars Celebration.

Uvidíme však, zda tvůrčí vize a vypravěčský talent Jona Wattse a Christophera Forda dokáží přinést uspokojivý a ucelený příběh, který bude respektovat jak Star Wars, tak filmy společnosti Amblin, kterými se má seriál do jisté míry inspirovat. Watts je známý především díky režii zatím poslední trilogie Spider-Man. Snad se tak Skeleton Crew zařadí k jednom z těch lepších seriálů ze světa Star Wars, protože ani zdaleka ne všechno, co Lucasfilm produkuje, dosahuje takové kvality, jakou by si projekty ze světa Star Wars zasloužily.

zdroj: Bontonfilm

Zdroje: The Hollywood Reporter

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.