Jason Statham se v novém thrilleru obrací k drsné akční pomstě

5. 10. 2023 - 9:04 | Trailery | Adam Homola

Jason Statham se v novém thrilleru obrací k drsné akční pomstě zdroj: Foto: MGM

Jason Statham se ve svém nejnovějším filmu Beekeeper (Včelař) zpočátku poklidně stará o zahrady a včelí úly. Jeho klid však netrvá dlouho.

Film v režii Davida Ayera (první Sebevražedný oddíl, Železná srdce) a podle scénáře Kurta Wimmera vypráví příběh Claye, kterého hraje Statham a který se obrátí k mstitelské spravedlnosti, když se jeho přítel stane obětí technických podvodníků.

Zvrat? Pan Clay je ve skutečnosti bývalý agent tajné organizace zvané Včelaři, která se zabývá neutralizací různých hrozeb, včetně korupce na vysoké úrovni.

Stathamův pan Clay si vyslouží obdiv své sousedky, kterou ztvárnila Phylicia Rashad, za to, že proměnil neúrodnou půdu v bujnou zahradu plnou včel. Když však v blízkosti jeho domova dojde k tragédii, jeho tajné schopnosti se znovu projeví, když vezme zákon do vlastních rukou. Film slibuje intenzivní akční sekvence, v nichž Stathamova postava bude vykonávat svou vlastní formu spravedlnosti proti hrozivým protivníkům tak, jak od Stathama víceméně čekáme.

Hloubku hereckému obsazení dodává Jeremy Irons, který se objeví v roli hlavního protivníka, jemuž sekundují Emmy Raver-Lampman, Josh Hutcherson, Bobby Naderi a Minnie Driver. Dialogy ve filmu ostře konfrontují institucionální spravedlnost se samozvanou odplatou Stathamovy postavy, což umocňuje napětí a sázky.

Včelař bude uveden do kin 12. ledna ve Velké Británii. Kdy bude Beekeeper k vidění u nás se zatím neví.

zdroj: MGM

Zdroje: MGM

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.