Halloween se vrátí i s nepřímým komentářem k událostem v Americe

21. 1. 2021 - 11:00 | Novinky | Adam Homola

Halloween se vrátí i s nepřímým komentářem k událostem v Americe zdroj: Empire Online

Chystaný horor Halloween Kills se představuje první fotkou a detaily, které film přibližují k aktuálnímu dění v Americe.

Halloween Kills se do kin dostane sice až v říjnu, ale bude přímo navazovat na události Halloweenu z roku 2018. Michael Myers v něm přežil ohnivou past, což ostatně film na svém úplném konci naznačoval. Myerse jen tak něco nezabije – to víme už z předchozích dílů série a tentokrát jsme dostali jasné potvrzení, že nebude stačit ani oheň.

Myers se tak znovu vrátí a tvůrci navíc prozradili, že tentokrát nepůjde jen o bezduché zabíjení lidí. Film se má prý točit kolem témat jako komunitní strach, paranoia, dezinformace a davová panika. Halloween Kills se tak bude přímo či nepřímo obouvat do aktuálních a nedávných událostí které otřásly Amerikou, byť tvůrci v rozhovoru pro Empire jasně zdůrazňují, že nepůjde o politický snímek.

Prý jde jen o jakousi shodu náhod, kdy se jim to takhle sešlo, kdy jsou některá témata filmu zrovna aktuálnější, než by byla třeba ještě před pár lety.

Ddo své ikonické role se v Halloween Kills vrátí Jamie Lee Curtis, stejně jako Nick Castle jako Myers. dále tam budou hrát James Jude Courtney (taktéž Myers), Judy Greer, Andi Matichak, Kyle Richards, Nancy Stephens, Charles Cyphers, Anthony Michael Hall, Robert Longstreet a další.

Halloween Kills by se měl dostat do kin v polovině října letošního roku a jeho přímé pokračování Halloween Ends, pak v říjnu roku následujícího.

42rt1pcwqic61 zdroj: Empire Online

Nový obrázek z filmu, pro celou velikost rozklikněte. Zdroj: Empire.

Zatím poslední Halloween z roku 2018:

zdroj: Cinemart

Zdroje: Empire Online

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.