Filmová "Hermiona" bude hrát ve snímku o lupičích v Los Angeles

2. 3. 2012 - 12:38 | Téma | red

Filmová "Hermiona" bude hrát ve snímku o lupičích v Los Angeles zdroj: tisková zpráva

Britská herečka Emma Watsonová, představitelka kouzelnice Hermiony ve filmovém zpracování příběhů o čarodějnickém učni Harrym Potterovi, si zahraje ve snímku The Bling Ring o mladých lupičích v Los Angeles. Uvedl to dnes na webu britský deník The Guardian. Filmovou adaptaci skutečných příběhů o skupině náctiletých zlodějů, kteří vykrádají domy hollywoodských celebrit, bude režírovat americká režisérka Sofia Coppolová.

Coppolovou proslavil její film Ztraceno v překladu, za který získala v roce 2003 Oscara za nejlepší původní scénář. K jejím úspěchům patří také snímky Marie Antoinetta a Odnikud někam, za který v roce 2010 dostala Zlatého lva na festivalu v Benátkách.

Watsonovou bylo po skončení potterovské ságy možné spatřit v menší roli ve snímku Můj týden s Marilyn. Nyní natáčí romantické drama že školního prostředí The Perks of Being a Wallflower. Objevit by se měla ve filmu Your Voice in My Head (Tvůj hlas v mé hlavě) o osudech mladé britské novinářky Emmy Forrestové. Režírovat ho bude David Yates, který je jako režisér podepsán pod posledními čtyřmi díly osmidílné potterovské filmové série.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.