Expendables 4 se tentokrát nebudou brát krve a násilí

24. 8. 2023 - 13:22 | Trailery | Adam Homola

Expendables 4 se tentokrát nebudou brát krve a násilí zdroj: Foto: Lionsgate

Pokud vám k zájmu o Expend4bles (v češtině oficiálně Expend4bles: Postr4datelní) nestačí hvězdné obsazení akčních legend a vycházejících hvězd, pak vás nejnovější trailer potěší.

Potvrzuje totiž to, po čem někteří fanoušci série volají už delší dobu: „Udělejte z toho eRko!“ Tedy film s ratingem R, určený pro dospělé. To v praxi znamená možnost využívat mnohem víc sprostých slov a nebát se krve.

K ostřílenému týmu elitních vojáků v čele s Jasonem Stathamem, Dolphem Lundgrenem, Randym Couturem a Sylvesterem Stallonem se nyní přidávají nováčci. Mezi těmito novými přírůstky je Andy Garcia.

Tým Expendables bude muset využít všech dovedností, nábojů, nožů, tanků a letadel, které dokáže sehnat, protože teroristé se podle očekávání zmocnili kontroly nad jadernými zbraněmi. Konflikt by tedy byl, solidní akční obsazení taky, scénář nemusí být zrovna oscarový, tak snad bude všechna ta akce nasnímána správně křupavě.

K hereckému obsazení se tentokrát připojili Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio a Levy Tran.

Expend4bles: Postr4datelní, které režíroval Scott Waugh a napsali Kurt Wimmer, Max Adams a jedinečný Tad Daggerhart, se v kinech objeví 21. září.

zdroj: Lionsgate

Zdroje: Lionsgate

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.