Do nových Dannyho parťáků se k Margot Robbie možná přidá Ryan Gosling

22. 8. 2022 - 10:35 | Novinky | Adam Homola

Do nových Dannyho parťáků se k Margot Robbie možná přidá Ryan Gosling zdroj: Foto: Warner Bros. Pictures

Že se chystají další Dannyho parťáci víme už nějakou dobu, stejně jako není žádným tajemstvím, že v hlavní roli uvidíme Margot Robbie.

Teď jsme se ale dozvěděli, že se kolem druhé hlavní role motá velice zajímavé jméno: Ryan Gosling. Ten se s Robbie zná minimálně z placu čerstvě dotočené Barbie, kterou uvidíme v kinech v červenci příštího roku. Ti dva si očividně sedli natolik, že to spolu před kamerou zkusí znovu, byť to zatím nemůžeme brát jako potvrzenou informaci.

O filmu toho zatím ještě moc nevíme. Snad jen to, že na scénáři se pořád pracuje a že by mělo jít o prequel odehrávající se v šedesátých letech v Evropě. Teoreticky by se tak mohli objevit mladší verze některých starých známých, byť na to bych raději moc nespoléhal.

Za připomenutí stojí, že původní Dannyho parťáci s Frankem Sinatrou se odehrávali právě v 60. letech. Ti novější pak debutovali v roce 2001 a šlo nejen o povedený, ale i úspěšný film. Dostal pár pokračování, jen aby si pak dala série pauzu a vrátila se v roce 2018 v ženském provedení pod názvem Debbie a její parťačky.

Podle zdrojů Puck.news to prý ale ještě podepsané není, nakonec tak může dojít k obsazení jiného herce, nebo třeba i odkladu. Pokud to ale klapne, mohla by mít zajímavá série neméně zajímavý prequel s dobrými herci a jistě i nemalým potenciálem na novou sérii.

zdroj: Cinemart

Zdroje: Puck

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.