Diesel chystá Rychle a zběsile 10 a žádá Rocka o návrat

8. 11. 2021 - 10:15 | Novinky | Adam Homola

Diesel chystá Rychle a zběsile 10 a žádá Rocka o návrat zdroj: Foto: Universal

Vin Diesel na to jde přes fanoušky a veřejně požádal Dwaynea Johnsona, aby se vrátil, a ještě jednou si zahrál agenta Hobbse.

Celá sága Rychle a zběsile by se měla uzavřít v chystaném Rychle a zběsile 10, tedy alespoň pokud mluvíme o hlavní sáze. Není pochyb o tom, že desítkou tahle série neskočí a že dříve či později se ke slovu dostanou spin-offy, prequely či různé vedlejší projekty.

Ostatně Rychle a zběsile má dodnes jen jeden jediný spin-off a to právě Johnsonův Hobbs a Shaw z roku 2019, kde sice Diesel nebyl, ale Johnson si tam zahrál se Stathamem.

zdroj: Universal Pictures

Dwayne Johnson se v sérii Rychle a zběsile poprvé objevil v jejím pátém díle a okamžitě zaznamenal pozitivní reakce. Jak on sám, respektive jeho postava agenta Hobbse, tak i film jako takový. Byla to právě pětka, která Rychle a zběsile vystřelila do nových výšin a směrem, kterým se ubírá dodnes.

Johnson se pak objevil i v dalších dílech, ale osmým dílem to všechno skončilo. Tam si totiž veřejně postěžoval na Dieselovu neprofesionalitu a oba pánové se tak nějak rozešli ve zlém. V devátém díle už Johnson nebyl a veřejně prohlásil, že ho v žádném dalším dílu série neuvidíme.

Jestli na tom něco změní aktuální Dieselovo žadonění o návrat, které herec z nějakého důvodu řeší veřejně na Instagramu, a ne skrze agenty či osobně, zatím nenení jasné.

zdroj: Freeman Ent.

Diesel se tak snaží vytvořit veřejný nátlak fanoušků na Johnsona a ve svém příspěvku na Instagramu mluví o lásce, slibech, naplnění osudu a podobných věcech. Hobbse prý nemůže hrát nikdo jiný než právě Johnson, což je nepochybně pravda. Otázkou je, jestli se do toho bude Johnsonovi chtít, už jen z principu. Zrovna on má totiž plné ruce práce filmů a dalších projektů a Rychle a zběsile 10, ve kterém by měl nejspíš jen malou roličku, pro něj asi nějak zásadní nebude. Ale možná nás ještě vyvede z omylu, v desítce se objeví a celou tuhle kapitolu tak definitivně uzavře.

Zdroje: Vin Diesel Instagram

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.