Čtyřiadvacetiletá Amanda Bynes končí s herectvím

21. 6. 2010 - 19:30 | Téma | red

Čtyřiadvacetiletá  Amanda Bynes končí s herectvím zdroj: tisková zpráva

Čtyřiadvacetiletá americká herečka Amanda Bynesová prorazila už jako dětská hvězda a zahrála si v řadě filmů i televizních seriálů. Nyní se ale rozhodla pověsit herectví na hřebík, protože "být herečkou není taková legrace, jak se může zdát", vzkázala fanouškům prostřednictvím internetové sítě Twitter.

"Pokud už něco nemám ráda, pak to přestanu dělat," napsala Bynes, která se objevila mimo jiné po boku Colina Firtha v romantické komedii Co ta holka chce. "Už nemám ráda herectví, a tak jsem ho přestala dělat. Já vím, že 24 let je brzy na odchod, ale píšu vám to tu jako prvním - odešla jsem," dodala Amanda v sérii otevřených vzkazů svým více než 300.000 twitterových přátel.

Amanda Bynes hrála od sedmi let; nejprve v reklamách na oblečení, ale rychle se stala hvězdou amerického dětského kanálu Nickelodeon a dostala vlastní pořad The Amanda Show. V roce 2006 zazářila ve filmové komedii Super náhradník a o rok později coby Penny Pingletonová v romantickém komediálním muzikálu Hairspray.

Amanda Bynes, Co ta holka chce zdroj: tisková zpráva

V posledních letech ji ale provázela smůla. V roce 2009 byla vybrána do hlavní ženské postavy komedie Post Grad, ale těsně před začátkem natáčení ji nahradila Alexis Bledel. Natočila pilotní díl sitcomu Canned pro televizní stanici ABC, seriál ale byl zastaven ještě tentýž rok. Podepsala pětiletou smlouvu na navrhování vlastní řady oblečení, ale dotyčná společnost vzápětí zkrachovala. Zastaveny byly i plány na natočení Hairspray 2.

Amanda Bynes údajně v roce 2007 vydělala 2,5 milionu dolarů a časopis Forbes ji označil za pátou nejlépe placenou celebritu mladší 21 let.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.