Cože? Clint Eastwood se chystá režírovat další film

2. 4. 2015 - 7:00 | Novinky | Vojtěch Karlík

Cože? Clint Eastwood se chystá režírovat další film zdroj: tisková zpráva

Americký režisér a herec Clint Eastwood si v loňském roce připsal velký úspěch s Americkým sniperem. Nyní se chystá režírovat další film a do hlavních rolí chce obsadit Leonarda DiCapria a Jonaha Hilla. V novince se chce zaměřit na kauzu bombového atentátu v Atlantě v roce 1996.

Eastwoodovi táhne na pětaosmdesát a svoje nejlepší filmy natočil po sedmdesátce. Naše "cože" tedy spíš myslíme jako velké uznání. Nyní se stále činný tvůrce zjevně poohlížel po novém tématu a konečně jej našel. Zaujal jej totiž osud člena ostrahy na olympiádě v Atlantě v roce 1996 Richarda Jewella. Ten objevil bombu a pomáhal vyklízet i místo exploze, aby se ihned poté stal národním hrdinou, kterého posléze sesadí z trůnu popularity a obviní jej z organizace celého atentátu.

hill_dicaprio zdroj: tisková zpráva

Do role Jewella chce Eastwood obsadit Jonaha Hilla. Leonardo DiCaprio by si pak měl zahrát právníka, který se rozhodl podezřelého muže hájit. Kauza z roku 1996 byla světovými médii velmi sledována a v USA dostával velký mediální prostor soudní proces. Potencionální zapojení Eastwooda je prý docela velké a to i přesto, že ten zatím zachovával věrnost studiu Warner Bros. Novinku by měl totiž produkovat 20th Century Fox. Obě studia se nyní snaží domluvit na nějaké případné kooprodukci. Téma je to totiž silné a v rukou Clinta Eastwooda dostává ihned oscarové ambice. Není bez zajímavosti, že Hill i DiCaprio si spolu již zahráli ve snímku Vlk z Wall Street.

Zdroje: Cïnemablend

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.