Charlie Sheen se přiznal k napadení manželky

4. 8. 2010 - 11:00 | Téma | red

Charlie Sheen se přiznal k napadení manželky zdroj: tisková zpráva

Herec Charlie Sheen se přiznal před soudem k napadení své ženy Brooke Muellerové o minulých Vánocích a byl odsouzen k třiceti dnům pobytu v protidrogovém a protialkoholickém středisku v Kalifornii, k tříměsíční podmínce a 36 hodinám kurzu sebeovládání.

Na základě dohody s prokurátory nebude smět během tříměsíční podmínky požívat jiné léky než předepsané lékařem a nebude moci pít nadměrné množství alkoholu. Pobyt v rehabilitačním středisku mu nicméně umožní pokračovat v práci na seriálu Dva a půl chlapa.

Čtyřiačtyřicetiletý Sheen se choval u soudu klidně a soudcům řekl, že se cítí vinen ve smyslu obžaloby.

Dva a půl chlapa zdroj: tisková zpráva

Sheen byl zadržen loni o Vánocích poté, co jeho žena Brooke Muellerová zavolala policii a řekla jí, že manžel na ní vytáhl nůž a hrozil jí zabitím. Oba manželé se v té době potýkali s problémy s pitím, po události oba absolvovali protialkoholní léčbu. V únoru byl čtyřiačtyřicetiletý herec obžalován z těžkého zločinu a napadení, svoji vinu však popřel.  Jeho právník řekl, že je s rozsudkem spokojen. Sám Sheen v prohlášení vydaném pro rozsudku řekl, že je soudu "velmi vděčný". "Těším se, že budu moci splnit rozhodnutí soudu a že to všechno bude za mnou."

Herec nemá potíže se zákonem poprvé. V prosinci 1996 byl obviněn z útoku na svoji přítelkyni v jejím kalifornském domě. Dostal za to dvouletou podmínku.

Všechny tyto problémy mají přitom jen malý dopad na jeho popularitu. Sledovanost seriálu Dva a půl chlapa je stále vysoká a letos Sheen uzavřel smlouvu se CBS, podle níž by měl za každou epizodu dostat až 1,8 milionu dolarů.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.