Captain Marvel 2 natočí režisérka Candymana

6. 8. 2020 - 10:30 | Novinky | Adam Homola

Captain Marvel 2 natočí režisérka Candymana zdroj: Foto: Marvel

Marvel našel svoji novou režisérku.

Captain Marvel 2 natočí Nia DaCosta a do hlavní role se vrátí Brie Larson. DaCosta natočila nadcházejícího Candymana, kterého produkoval Jordan Peele. O scénář dvojky se pak má postarat Megan McDonnell (seriál WandaVision).

Za dva roky, kdy by měla mít Captain Marvel 2 premiéru, se už snad bude do kin zase chodit ve víceméně normálním režimu. Do té doby se o filmu dozvíme všechno podstatné, neboť zatím toho popravdě moc není. Víme jen to, že film by se měl údajně odehrávat v současnosti, tedy po událostech Avengers: Endgame a Spider-Man: Daleko od domova. První Captain Marvel se odehrával v devadesátkách.

Jedničku natočili režiséři Anna Boden a Ryan Fleck, kteří si tak svoji roli u chystaného pokračování nezopakují a ruku na srdce – na škodu to není. Alespoň za mě byl první Captain Marvel nezajímavý, mdlý a z větší části i docela nudný film, který sice tu a tam dokázal vyčarovat nějaké zajímavé scény, ale obecně vzato to nestálo za nic.

Jenže navzdory svým nevalným kvalitám film uspěl nevídaným způsobem – jen v kinech utržil přes 1,1 miliardy dolarů. Dvojka je tak nevyhnutelná, ale díky nové režisérce a snad trochu odvážnějšímu Marvelu (a faktu že si Captain Marvel svůj origin už odbyla...) by mohla být dvojka mnohem lepší. Ať už to dopadne jakkoliv, výsledek uvidíme v roce 2022.

zdroj: Archiv

Zdroje: Disney

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.