8.série populárního seriálu 24hodin + TRAILER

15. 1. 2010 - 10:24 | Téma | red

8.série populárního seriálu 24hodin + TRAILER zdroj: tisková zpráva

24 hodin je americký televizní akčně-dramaticko-politický thriller. „24ka“ je produkována Imagine Television a vysílána televizí FOX. 24 hodin bylo vytvořeno Joelem Surnowem a Robertem Cochranem a premiérová řada byla uvedena v listopadu roku 2001.

Každá řada ukazuje události z jednoho dne v životě federálního agenta Jacka Bauera (Kiefer Sutherland), který se snaží zabránit teroristickým útokům. Mimo jiné vidíme Jackovy kolegy v CTU Los Angeles stejně jako akce teroristů, jeho rodinu nebo prezidenta.

Všechny řady byly natočeno ve stejném formátu: hlavní příběh - Jack Bauer a CTU se snaží předejít teroristickým útokům na území USA, chrání národní bezpečnost za každou cenu, častá spiknutí a zrádci v řadách CTU i štábu prezidenta jsou na denním pořádku. Každá řada má také několik vedlejších zápletek, které protkávají hlavní příběh. Skrze období, čelí Jack Bauer často intenzivním osobním problémům, které znesnadňují jeho úkol vypořádat se s teroristy.

Obrázek zdroj: tisková zpráva
Každá řada se odehrává v reálném čase jednoho dne a má 24 dílů. Každý díl ukazuje jednu hodinu toho dne. “24ka” se odehrává převážně v Los Angeles. V sedmé sérii to byl Washington, v osmé sérii se děj odehrává i v New Yorku.

Jednotlivé série seriálu 24 hodin:

24hodin , 8.série, Jack Bauer na ulici zdroj: tisková zpráva

O Hlavní postavě:

Jack Bauer Jack Bauer je popisován jako nekompromisní vlastenec Spojených států Amerických hlavně kvůli oddanosti své práci, ačkoliv jeho politické a etické perspektivy nejsou nikdy opravdu odhaleny. Jedno téma se však vrací a to je Jackova víra v moto "účel světí prostředky": Jack věří, že získání žádaných výsledků je důležitější než to jak je jich dosaženo, často se pouští do kontroverzních akcí, jestliže si myslí, že tím dosáhne důležitého cíle. Jeho filozofie byla nejlépe vyjádřená, potom co ...

Celý životopis Jack Bauer »

24hodin , 8.série, Jack Bauer zdroj: tisková zpráva

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.