Marek Taclík radikálně hubne kvůli roli v připravovaném filmu

24. 7. 2012 - 17:30 | Téma | red

Marek Taclík radikálně hubne kvůli roli v připravovaném filmu zdroj: tisková zpráva

Marek Taclík kvůli roli radikálně hubne! Je totiž spolu s Kristýnou Bokovou obsazen do hlavní role nového českého filmu Martin a Venuše. Premiéru dostanou ženy jako dárek ke Dni žen 8.3.2013.

Martin a Venuše je název nové české romantické komedie, která vzniká pod rukama osvědčeného producentského tandemu Adam Dvořák – Tomáš Vican. Zkušená a úspěšná dvojice má za sebou celou řadu diváky oblíbených filmů: Lidice, Bobule, Rafťáci. Scénář napsaly Kristina Dufková a Andrea Jarošová, režie se ujme Jiří Chlumský (7 dní hříchů, Nedodržený slib, Kriminálka Anděl, Místo v životě, atd.). Do hlavních rolí jsou obsazeni Kristýna Boková a Marek Taclík. Zbytek týmu bude tvořit většina lidí, kteří spolupracovali na zmiňovaných filmech Bobule nebo Lidice.

Film, který se začne natáčet na začátku září, bude milou a zábavnou sondou do mezilidských vztahů.

Adam Dvořák dodává: „Hlavní postava našeho filmu je TÁTA od rodiny. Nejprve jsme zvažovali obsazení ve stylu James Bond, ale pak nám došlo, že TÁTA není vždy štíhlý krasavec s nadpřirozenými schopnostmi. I proto padla volba s hlavní rolí ve filmu Martin a Venuše na Marka Taclíka. Je to skvělý herec a velký profesionál. Ve filmu je úvodní scéna, kde jsou naši hrdinové o sedm let mladší. Proto bychom rádi provedli proměnu našeho " TÁTY Martina". Za pomoci stylistů chceme diváky přesvědčit, že i „taťka“ může být fešák. Marek Taclík nás všechny překvapil, jaký je profesionál, sám se rozhodl, že pro roli sundá několik kilogramů.“

Příběh, který si v různých variantách prožil pravděpodobně téměř každý, nás provede životem ženy v domácnosti s malými dětmi s pocity nedocenění a bez seberealizace a jejího muže, který se ze všech sil snaží zabezpečit rodinu a na nic jiného nemá čas….sice spolu mluví o tom stejném, ale každý jinak….

Celovečerní romantická a sexy komedie ze současnosti nazvaná Martin a Venuše má premiéru naplánovanou na 8. březen 2013, tvůrci chtějí věnovat film jako dárek všem ženám a inspirovat muže k jednomu „extra“ dárku.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.