Cože? Kultovní slátanina Kickboxer se vrátí v pokračování

27. 11. 2015 - 12:00 | Novinky | Vojtěch Karlík

Cože? Kultovní slátanina Kickboxer se vrátí v pokračování zdroj: tisková zpráva

Hollywoodu asi opravdu chybí kvalitní scénáře a nová témata. Jak jinak si vysvětlit, že se uvažuje o pokračování filmu Kickboxer? Na druhou stranu ve své době to byla docela kultovní věc a Jean Claude Van Damme se na tom filmu udělal. Společně s ním pak tehdy i celá řada puberťáků...

Hollywood pomýšlí na návrat této legendy zcela vážně. Studio Headmoon Entertainment dokonce uvažuje o dvou filmech, které oživí legendu kopajícího bojovníka. Oba projekty mají dokonce podtituly a podle všeho se v příštím roce dočkáme snímku Vengeance a následně pak ještě něčeho, co má přízvisko Retaliation. 

zdroj: Archiv

V prvním filmu z roku 1989 jsme se seznámili s Kurtem Sloanem (Van Damme), které se rozhodl pomstít smrt svého bratra. Nové zpracování však nebude klasickým pokračováním, protože role Kurta se ujme kaskadér z filmu X-Men: Days Of Future Past Alain Moussi. Fanoušci Van Damma tak mohou být zklamáni, že svého stárnoucího oblíbence neuvidí. Nebojte, uvidí. Dříve populární herec si sice nestřihne postavu mladého bojovníka, ale jakéhosi Mr. Duranda. Jediné oko nezůstane suché, až jej uvidíme, jak rozdává rady.

Kickboxer nebyl o ději, ale o herci, který mu dal energii a styl. Jakýkoliv jiný týpek v téhle roli prostě nemůže obstát. Vzpomeňme na nedávný remake Total Recallu. Příběh o výtahu skrze Zemi nebyl špatný, ale bez Arnie to bylo jen tuctové béčko. Uvidíme, jak vyjde producentům cesta kompromisu, kdy si původní herec zahraje novou postavu.

Zdroje: Cinema Blend

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.