Good Luck Chuck

23. 2. 2009 - 14:41 | Téma | red

Good Luck Chuck zdroj: tisková zpráva

Film začíná sexem na pláži plným velkých, nahých, silikonových prsou. Charlie ( Dane Cook) byl ve věku deseti let proklet mladou čarodějnicí, jejíž lásku odmítl

Charlie (Dane Cook) byl ve věku deseti let proklet mladou čarodějnicí, jejíž lásku odmítl. Žádná láska mu proto nevydrží, není schopen se vyjádřit a.když se opravdu zamiluje, bude opuštěn pro lepšího nástupce. Charlie vyrostl a stal se úspěšným zubařem praktikujícím vedle plastického doktora a kamaráda Stua (Dan Fogler), specializujícího se na prsa (ve všech významech). Charlieho jedna přítelkyně opustila po pěti letech, jiná ho pozvala na svatbu, kde ho znemožnila svatebním přípitkem nynějšímu manželovi. Na svatbě Charlie pozná Cam (Jessica Alba), která pracuje s tučňáky, je chytrá, krásná a má neustálé nehody. Někdo dal na internet Charlieho fotku a popsal ho jako muže, který zaručí každé ženě, se kterou se jednou vyspí, šťastnou budoucnost s mužem, kterého potká hned potom. Charlieho ordinace je plná žen toužícíh po krásném, trvalém vztahu — s někým jiným. Charlie však přesto usiluje o Cam. Když konečně začne opětovat jeho city, Charlie se zhrozí, že ho opustí pro šťastnějšího nástupce.

Film začíná sexem na pláži plným velkých, nahých, silikonových prsou. I v dalších částech filmu je to podobné. Sex, prsa, pozice sexu, více prsou, řeči o sexu, sexuální innuendo, banální řeči o sexu, hledání situací, které by na čas oddělily neodvratné milence, zabírají většinu času. Těžko byste našli film, který by byl méně erotický a přitom používal víc nahých těl zkroucených do moderní Kámasútry.

Dane Cook je atraktivní herec, ale co má dělat s rolí, která ho nutí být zcela lhostejným a okamžitě zapomenutým provozovatelem sexu a na druhé straně žádá, aby byl bláznivě a neschopně zamilovaným do té jediné, které na něm moc nesejde... Dan Fogler má být komický Charlieho protipól, postižený obsesí ženskými prsy a sexem a hrubostí mluvy i charakteru. Což je poněkud málo na film pro dospělé (nakonec se ožení s ženou, která má tři ňadra…).

Jessica Alba je jako nedostupná kráska, neschopná fungovat v obyčejném životě. Zároveň schopná vědecká pracovnice. Tato herečka by potřebovala zkušenějšího režiséra, než jakým je prvotinový Mark Helfrich.

I kdyby šlo o něco nového a objevného (což rozhodně nejde), nevyrovnanosti a podivné skoky v ději by překážely. Zde jsou právě tyto podivnosti nejzapamatovatelnější částí filmu. Nejzajímavější je, jak je v tomto filmu vše pubertální. Opravdu dělá slušnou reklamu i takovým Super Bad.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.