Rychle a zběsile 8 odhaluje karty: zradu, vězení a obří ponorku

12. 12. 2016 - 14:46 | Novinky | Adam Homola

Rychle a zběsile 8 odhaluje karty: zradu, vězení a obří ponorku zdroj: tisková zpráva

Osmý díl Rychle a zběsile se dostane do kin pod názvem The Fate of the Furious. Jestli bude i v české distribuci název Osud zběsilých, nebo se zůstane u tradičního Rychle a zběsile 8. Tak jako tak to zběsilé bude hodně, jak naznačuje první trailer.

Přitom to všechno, alespoň podle oficiální synopse, začíná hezky. Dom je s Letty na líbánkách, zatímco Brian a Mia se napůl zločineckého života na konci minulého dílu vzdali. Zbytek party se víceméně rozutekl po celém světě, ale teď je idylce konec. Na scéně se objevila tajemná žena, která Doma zlákala na dráhu zločinu. Což by nebylo samo o sobě tak hrozné, ale Dom se ke své „rodině“ otočí zády.

Zbytek týmu se tak musí dát dohromady a s pomocí nováčků i veteránů Doma chytit a dostat zpátky. U toho se podívají do New Yorku, na Kubu, nebo třeba zamrzlé pláně u Barentsova moře. Tolik k popisku, ale raději se podívejte na trailer, kde už to všechno uvidíte v pohybu. A že je toho hodně. Nejde o kratičký teaser, ale o tříminutový trailer, který prozradí mnohé, včetně zrady Doma.

zdroj: Archiv

Proč postava Vina Diesla přestoupila na druhou stranu a po tolika dílech zradila své nejbližší, zatím nevíme. Těžko ale scénáristé přišli s něčím jiným než vydíráním. Možná že postava Charlize Theron, Cipher, unesla Briana i Miu a něco po Domovi potřebuje. Ten by tak musel hrát podle jejích pravidel, ale jde samozřejmě jen o spekulaci - pravé důvody snad nebudou tvůrci před premiérou prozrazovat.

Udělat z Doma jednoho z hlavních záporáků nového dílu je hodně odvážné, ale potřebné. Nevím, jestli by série nezačala zase dalších příběhem typu „my jsme jedna rodina a teď půjdeme proti tobě“ své diváky už nudit. Nuda zřejmě nebude ani v žádné z výše zmíněných lokací, protože už první trailer nabízí hodně akce. Včetně přepálené, nesmyslné a cool ponorky na konci.

Zdroje: tisková zpráva

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.