Žhavě: šachy mezi kiny

28. 1. 2008 - 13:47 | Téma | red

Žhavě: šachy mezi kiny zdroj: tisková zpráva

Tisková zpráva společnosti UCICE, kde se oznamuje zánik kin se snačkou Ster Century a vznik kin se značkou Palace Cinemas Společnost United Cinemas International Central Europe (UCICE) oznamuje zavedení značky PALACE CINEMAS místo původního názvu Ster Century pro multiplexy Nový Smíchov, Slovanský dům a Park Hostivař v Praze, Olympia a Velký Špalíček v Brně

Společnost United Cinemas International Central Europe (UCICE) oznamuje zavedení značky PALACE CINEMAS místo původního názvu Ster Century pro multiplexy Nový Smíchov, Slovanský dům a Park Hostivař v Praze, Olympia a Velký Špalíček v Brně. UCICE získala síť multiplexů Ster Century v České republice a v Maďarsku 18. června 2002. UCI CE se koupí těchto kin a vlastnictvím již existujících kin UCICE v Budapešti, Bratislavě a v Praze v Letňanech (otevírá se 18. října 2002) stala největší sítí multiplexů v oblasti, s 10 kiny a 103 plátny. Získání dalšího kina Ster Century v Bratislavě čeká na schválení slovenskou vládou.

Arthur Goldblatt a V.J Maury založili UCICE v roce 1999 s finanční podporou ARGUS Capital Partners. V.J Maury je také generálním ředitelem UCICE, společnosti, která momentálně působí v Maďarsku, na Slovensku a v České republice. UCICE spolupracuje se společností United Cinemas International (UCI), jedním z největších provozovatelů kin na světě, která je společným podnikem Paramount Pictures a Universal Studios. Generálním manažerem UCICE pro Českou republiku je David Horáček.

ARGUS Capital Partners je soukromý investiční fond založený v březnu 1999 za účelem investic ve střední a východní Evropě. Fond vložil do zemí tohoto regionu více než 170 milionů amerických dolarů. Investory fondu jsou globální investoři ze Severní Ameriky, západní Evropy, Středního východu a Dálného východu.

ARGUS má v současnosti kanceláře v Polsku, v České republice a v Maďarsku, a plánuje založení dalších v ostatních zemích regionu. V zemích, kde ARGUS nemá vlastní kancelář, jako jsou Bulharsko, Chorvatsko, Estonsko, Lotyšsko, Litva, Rumunsko, Slovensko, Slovinsko a Turecko, navázala společnost kontakt s předními místními finančními institucemi a podílníky na trhu za účelem výběru a provádění transakcí a možnosti společných investic. Další informace jsou dostupné na adrese www.arguscapitalgroup.com.

“UCICE se zaměřuje na zábavu,” vysvětluje V. J Maury. “Ster Century od svého vstupu na trh v roce 1999 vybudovala několik fantastických multiplexů. ARGUS nám poskytl nutnou finanční podporu a místní informace, abychom mohli obchod uskutečnit. V UCICE jsme hrdí, že máme ve svém týmu Davida Horáčka. Už v minulosti se výrazně podílel na našem úspěchu a teď je připraven uskutečnit nové projekty, na kterých pracuje už několik let."

David Horáček říká: “Změna našeho obchodního názvu je pro nás velkou příležitostí." A pokračuje: "Dokážeme našim zákazníkům, že jsme schopni jim poskytnout nejkvalitnější služby v České republice. Naším prvním novým projektem je prodej vstupenek prostřednictvím mobilní sítě Eurotel. Služba bude zákazníkům k dispozici od 16. září. Tato služba udělá z nákupu lístků do kina záležitost tak snadnou, jako je používání mobilního telefonu. přivezeme také do Prahy první digitální projektor v České republice. To je naprostá špička technologie, kterou můžeme nabídnout. Pokud chcete mít nejnovější informace o Palace Cinemas, nejlepší je sledovat naši novou stránku na adrese www.palacecinemas.cz.
Dozvíte se tam vše o programech kin a o dalších akcích, které pořádáme.“

Další informace jsou uvedeny níže.

UCI CE Česká republika
18. června 2002 získala společnost UCICE multiplexy od Ster Century Cinemas v České republice. V současnosti se obchodní název sítě Ster Century Cinemas mění na Palace Cinemas. Tento název začaly používat multiplexy Slovanský dům, Park Hostivař a Nový Smíchov v Praze, Olympia a Velký Špalíček v Brně od 1. září 2002.

Palace Cinemas Letňany
18. října 2002 zahájí UCICE provoz svého čtvrtého multiplexu v Praze. Toto kino bude součástí nákupního střediska Letňany a obchodní galerie Tesco. Nejnovější Palace Cinemas Letňany nabídne 8 pláten a 2 219 míst. Navíc poskytne filmovým divákům nejkvalitnější služby jako obrovská plátna, nejnovější promítací technologii, skvělý zvuk a pohodlná sedadla se spoustou místa pro nohy. Hlediště stadionového typu, kde všichni diváci výborně vidí na plátno, je samozřejmostí. Největší promítací sál se 475 místy se pochlubí panoramatickým plátnem. Prostorný foyer nabídne dále bar s příjemným posezením a velkým výběrem občerstvení.

Multiplex Palace Cinemas v Letňanech připravil pro své první zákazníky předpremiéru komedie “Před svatbou ne!”, v hlavní roli se Sigourney Weaver. Film bude promítán s laskavým svolením distribuční společnosti Bioscop.

První digitální projektor v České republice
UCI CE má pro své zákazníky v záloze opravdové překvapení. Projektor Barco D-CineStar, založený na technologii Cinemeccanica, se v Praze představí v září 2002. Tento projektor s technologií DLP (digitální světelný filmový projektor) firmy Texas Instruments reprezentuje nejpokročilejší techniku v oboru a bude první svého druhu v České republice.

Digitální projektor používá místo 35mm filmu digitální obraz z počítače. Rozdíl je nejvíce patrný ve vyšší kvalitě projekce, ve vysokém kontrastu a v širokém barevném spektru. Neexistuje riziko poškození obrazu ani filmové kopie, takže divák si může být vždy jistý čistým a jasným obrazem bez ohledu na to, kolikrát byl film už promítán.

Digitální projektor nabízí celou škálu nových možností dalšího použití, například pro vysílání společenských událostí, konferencí a obchodních prezentací.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.