Whitney Houston: Greatest Hits - DVD

23. 2. 2009 - 13:44 | Téma | red

Whitney Houston: Greatest Hits - DVD Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Region: 0 Délka: 100 min. Verze: TV (4:3) Zvuk/jazyk: Dolby Digital 5.1, Dolby Digital Stereo (anglicky) Titulky: Anglické (jen k písničkám) Seznam písní: 1

dvd_whitney
Region: 0
Délka: 100 min.
Verze: TV (4:3)
Zvuk/jazyk: Dolby Digital 5.1, Dolby Digital Stereo (anglicky)
Titulky: Anglické (jen k písničkám)
Seznam písní: 1. You Give Good Love, 2. Saving All My Love For You, 3. How Will I Know, 4. Greatest Love Of All, 5. I Wanna Dance With Somebody, 6. Didn’t We Almost Have It All, 7. So Emotional, 8. Where Do Broken Hearts Go, 9. I’m Your Baby Tonight, 10. All The Man That I Need, 11. The Star Spangled Banner, 12. I Will Always Love You, 13. Exhile, 14. I Belive In You And Me, 15. I’m Every Woman, 16. I Have Nothing, 17. Run To You, 18. Queen Of The Night, 19. Step By Step, 20. Heartbreak Hotel, 21. My Love Is Your Love, 22. It’s Not Right But It’s Okay, 23. I Learned From The Best

Protože je tahle recenze zcela logicky určena pro fanoušky Whitny Houston, zdržím se osobních komentářů k hudební produkci, kterou obsahuje DVD největších hitů zpěvačky. Že jsou to největší hity je asi určitě pravda, protože jsem jich spoustu znal i já a pár se mi jich i líbilo (navzdory tomu, že tenhle středoproudý soul dost těžko snáším). Najdete zde letitou písničku How Will I Know a samozřejmě nechybí ani I Will Always Love You spolu s dalšími skladbami z filmu Osobní strážce. Dohromady je na disku celkem 23 výše vypsaných videoklipů, a kdyby byla Whitney moje oblíbenkyně, patrně by mi to stačilo. Fajn je také to, že si pro poslech hudby ani nemusíte zapínat televizi.

Obraz a zvuk
U hudebního DVD bych chápal, že si tvůrci dají hodně záležet na zvuku - a nakonec i na obrazu. No, kvalita je ale celkem pochopitelně dost nevyrovnaná - závisí na stáří konkrétního klipu. Starší materiál zní plechově a vypadá jako na videu, ten novější už působí podstatně lépe. I tak je ale zvuk často nepřesvědčivý a málo dynamický. Opravdu dobrých je tak posledních pět skladeb. Celkově bych čekal daleko víc.

Výbava Je na solidní úrovni a většinu kupujících by měla uspokojit. Proucenti nám nabídli hned dvě interview - jedno s Whitney osobně (13 min.) a jedno s šéfem Arista Records, a zároveň jejím objevitelem a obdivovatelem, Clivem Davisem (3 min.). Vedle toho si můžete pustit 25minutový pohled do zákulisí focení obalu alba Greatest Hits. Zajímavé pro vás mohou být též záznamy z různých, vesměs živých vystoupení. Těch je celkem osm, a patří mezi ně třeba benefiční koncert HBO, předávání cen Grammy, koncert v Německu, výstup ve filmu Popelka a hlavně zpěvaččino první televizní vystoupení z roku 85.

Pod jednou z položek menu se rovněž ukrývá tzv. weblink. Strčíte disk do počítače s přístupem k Internetu, a pomocí vašeho dévédéčka se připojíte na klubový server, kde lze o Whitney získat další informace. V čem je to výhodnější než použít obyčejný browser jsem nepochopil, nejspíš v ničem...

A jen tak na okraj: pro někoho může být zajímavé, že DVD hraje v libovolném regionu.

Skryté funkce
Žádné, o nichž bych věděl.

Hodnocení

dvd_whitney
dvd_whitney
Klipy 3/5 - Hodnocení je vysoce subjektivní, tak si podle chuti klidně doplňte vlastní

DVD 4/5 - Vyššímu skóre by pomohla fotogalerie, ale jinak OK

Koupit na Vltavě

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.