View From The Top – soundtrack

25. 1. 2008 - 15:55 | Téma | red

View From The Top – soundtrack Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Písničkový soundtrack k filmu Letuška 1. třídy. SOUNDTRACK - View From The Top Nenapsat recenzi a připravit se o honorář, nebo si to pustit ještě jednou a pustit se do psaní? To je dilema, které v mém případě řeším v poslední době až příliš často

SOUNDTRACK - View From The Top

LetuNenapsat recenzi a připravit se o honorář, nebo si to pustit ještě jednou a pustit se do psaní? To je dilema, které v mém případě řeším v poslední době až příliš často. Musím přiznat, že moje poslední hodinka masochismu se soundtrackem i filmem Letuška 1. třídy by se dala označit za opravdu silnou kávu.

Příběh maloměstské holky (Gwyneth Paltrowová) z přívěsu, která se opustí rodnou hroudu i svého otce-alkoholika, aby se mohla stát prvotřídní letuškou společnosti Royalty Arlines je tím nejromantičtějším průměrem, jaký jsem za poslední měsíce viděl. Podobně (ne-li hůře) je na tom i soundtrack z filmu.

Jeho tvůrci (je pro mě nemyslitelné, že by se na tom podílelo více lidí) se podařilo sestavit neuvěřitelnou a nepříliš schopnou jedenáctku klonů Celine Dionové a Madonny. Společně se prozpívaly dvanácti unylými songy, jejichž evidentní podprůměrnost by zaregistrovala i vaše drahá máti při mytí nádobí.

Tamara Walkerová, Anna Wilsonová, Katie Cooková, Natalie Grantová ... jména, která díky nevýrazným songům splývají v jednu ošklivou vzpomínku na CD, které jsem raději neměl slyšet (i Vy si dejte pozor).

Samozřejmě nechybí LeAnn Rimesová, která podobně „zaválela“ i na soundtracku k Pravé blondýnce 2 (zde ji reprezentovaly dva songy). Ten nesl podobnou pečeť nijak zvlášť vysoké kvality (možná oba soundtracky kompiloval stejný člověk). Nicméně o téhle holce si budu muset něco zjistit, mám totiž pocit, že v budoucnu mi ještě potrápí uši na nejednom písničkovém soundtracku...

Verdikt: Rutina nejrutinnější, která působí dojmem, že její tvůrce prostě zašel do CD-shopu, chmátl po pár béčkových deskách v oddělení pop a za pět minut bylo hotovo i s placením.

Hodnocení: 30 %

Seznam skladeb:

  1. Suddenly - LeAnn Rimes
  2. No Sign of It - Natalie Grant
  3. Was That My Life - Jo Dee Messina
  4. I'm Not Anybody's Girl – Kaci
  5. I've Been Waiting - Sixpence None the Richer
  6. Boys Don't Cry – Plumb
  7. Utopia - Sofia Loell
  8. Circle Of Love - Tamara Walker
  9. The Bus Ride - Anna Wilson
  10. Sincerely - G.G.
  11. Time After Time - Katie Cook
  12. Everywhere I Look, There's You (View From the Top) - Tamara Walker

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.