Ve Spider-Man 3 se má objevit i Doctor Strange

9. 10. 2020 - 10:30 | Novinky | Adam Homola

Ve Spider-Man 3 se má objevit i Doctor Strange zdroj: Marvel Studios

V prvním Spider-Manovi s Tomem Hollandem byl Iron Man, v druhém zase Nick Fury. A do chystaného třetího se přidá velká posila: samotný Doctor Strange.

Benedict Cumberbatch by tak měl mladému Tomu Hollandovi sloužit jako jakási mentorská figura, ne nepodobně jako dříve zmínění Tony Stark a Nick Fury. Z přítomnosti Doctora Strange může Spider-Man jen těžit, ostatně jak to díky provázanosti s MCU dělaly i předchozí dva díly Homecoming a Daleko od domova.

Navíc bude velice zajímavé sledovat jak se celý třetí Spider-Man prováže s ostatními filmy a světy, protože Cumberbatch se za nedlouho pustí do natáčení Doctor Strande and the Multiverse of Madness, ve kterém má jít o alternativní reality. Najednou tak dávají zprávy o účasti Jamieho Foxxe coby záporáka Electra velký smysl. Foxx se totiž přesně v téhle roli objevil už v The Amazing Spider-Man 2, kde byl pavoučím mužem Andrew Garfield.

Podle zdrojů THR by se měl začít natáčet třetí Spider-Man už tento měsíc v americké Atlantě, zatímco Doctor Strange do toho praští taktéž během října, ale zato v Londýně.

S premiérou Spider-Man 3 (oficiální název zatím neznáme) se v tuto chvíli počítá na prosinec 2021. Tohle datum zatím platí, ale v dnešní době neustálých odkladů a přesunů premiér není jisté nic.

zdroj: Cinemart

Zdroje: The Hollywood Reporter

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.