Vánoční akčňák Dwayna Johnsona se představuje na první fotce

11. 11. 2022 - 13:00 | Novinky | Matěj Svoboda

Vánoční akčňák Dwayna Johnsona se představuje na první fotce zdroj: Foto: Amazon

Sympatický svalovec a bývalý Captain America se vydají do akce už příští Vánoce. A možná je budeme vídat častěji.

Když to před lety začal Dwayne Johnson zkoušet na filmovém plátně, byl jen dalším z řady wrestlerů toužících po herecké kariéře. Jenže se ukázalo, že krom svalů má i charisma a dokonce i nějaký ten herecký talent a pečlivým výběrem rolí se postupně dostal mezi největší herecké superhvězdy. Momentálně ho v kinech můžete vidět v komiksovce Black Adam, kde pořádně přitvrdil, ale na příští rok chystá zase trošku veselejší akci.

Jeho novinka Red One bude akční komedie a má se odehrávat o Vánocích. A to je zatím všechno, co o ději víme. Režíruje Jake Kasdan, jenž s Johnsonem natočil i veleúspěšné Jumanji a scénář napsal duchovní otec série Rychle a zběsile Chris Morgan. Takže se dá očekávat, že Red One bude rychlé, zběsilé a vánoční. A údajně by mělo jít o první díl série, která by svérázným způsobem pracovala s vánočními legendami a mytologií.

Johnson na to ovšem nebude sám. Na první fotce vedle něj stojí Chris Evans alias bývalý Captain America. Koho si zahraje, zatím nikdo prozradit nechce, ale humor i akci zvládá stejně dobře jako Johnson, takže by z nich mohla být hodně zábavná dvojka. V dalších rolích se objeví Lucy Liu, Kristofer Hivju ze Hry o trůny nebo J.K. Simmons, jenž ztvární Santu Clause. Premiéru by Red One mělo mít příští rok na Vánoce.

Zdroje: Deadline

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.