Sin City - preview

20. 6. 2005 - 16:03 | Téma | red

Sin City - preview zdroj: tisková zpráva

Robert Rodriguez (Kdysi dávno v Mexiku) právě s Frankem Millerem natáčí adaptaci Millerova kultovního komiksu SIN CITY. Film bude sestávat ze tří epizod, tu poslední by měl točit Quentin Tarantino. V hlavních rolích: Bruce Willis, Mickey Rourke, Elijah Wood, Brittany Murphy, Jessica Alba Známý komiksový autor Frank Miller právě v Austinu spolu s Robertem Rodriguezem natáčí adaptaci vlastního skalního díla - Sin City

Známý komiksový autor Frank Miller právě v Austinu spolu s Robertem Rodriguezem natáčí adaptaci vlastního skalního díla - Sin City.

V právě vydaném a celkově příliš zeleném klipu Entertainment Tonight se můžete juknout na plac, kde zrovna byli Jessica Alba s Brucem Willisem. Příběh by měl sestávat ze tří Sin City Millerových knih: Sin City, The Big Fat Kill a That Yellow Bastard. Bruce Willis a Jessica Alba by měli hrát právě v kapitole věnované That Yellow Bastard. Policajt, kterému zbývá den do penze (Willis), se místo kafete rozhodne vzít poslední případ a vyráží zachránit striptérku ze spárů pošetilcových.
V příběhu inspirovaném The Big Fat Kill pak jde o to, že drsný chlapík Marv (Mickey Rourke) chytí za ocas cestu pomsty, když mu v posteli zavraždí děvče jménem Goldie (Jaime King).
V současné době na natáčení dorazili i Benicio Del Toro a Clive Owen, kteří by měli spolu s Brittany Murphyovou hrát v poslední příhodě. Jednu sekvenci by tu snad měl režírovat Quentin Tarantin až se vrátí z Cannes. Alespoň tak si to Rodriguez představuje.
V dalších rolích by se měli objevit Josh Hartnett a Elijah Wood.

Sin City V Millerově Sin City, “městě hříchu”, jsou noci černější, než noční můry, ulice bičuje neustálý déšť, určité čtvrti mají pod palcem lepé děv(k)y s podpadky ostrými stejně, jako kolty, dýky, meče a jiné náčiní, které se jim pohupuje podél spoře oděných boků. Kolem a kolem to připomíná zromantizovanější, přetaženější Chandlerův Bunker Hill. Podobný je i autorův humor, střídmý, suchý a módně zvrácený. Pochmurnou noir atmosféru skvěle zdůrazňují ostře černobílé kresby.
Pro Millera je Sin City režijní debut, scénáristicky se podílel jen na kinech Robocop 2 a 3. Robert Rodriguez (Kdysi dávno v Mexiku, Spy Kids, Od soumraku do úsvitu, Desperado) kvůli rozhodnutí mít spolu režiséra vystoupil z Cechu amerických režisérů (DGA), a také zazdil produkci Princess of Mars. Jak bývá zvykem, ve štábovce k Sin City je Rodriguez napsán i pod kamerou, střihem, hudbou, produkcí a počítám, že dojde i na vizuální efekty. Případný příchod Quentina Tarantina posouvá už dost zajímavý projekt především do komerčněji přitažlivější roviny, neboť má z celé trojice nejširší fanouškovskou základnu.

V kinech by se mělo Sin City objevit příští rok.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.