Režisér Jumanji opět spojí síly s Rockem, tentokrát to bude vánoční

2. 11. 2021 - 14:05 | Novinky | Adam Homola

Režisér Jumanji opět spojí síly s Rockem, tentokrát to bude vánoční zdroj: Sony

Dwayne “The Rock” Johnson si našel další projekt, jako by jich snad měl málo.

Půjde o rodinné vánoční akční dobrodružství jménem Red One, které Johnson natočí pro Amazon.

Režírovat ho u toho bude Jake Kasdan, který stál u kormidla posledních dvou dílů Jumanji. Ty překvapily jak kvalitou (která sice nebyla kdovíjaká, ale mohlo to být horší), tak komerčním potenciálem (oba filmy utržily jen z kin téměř 1,8 miliardy dolarů). Johnson bude produkovat skrze svoji společnost Seven Bucks Productions a o scénář se postará Chris Morgan, který mu už napsal Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw.

S nápadem na Red One přišel jeden z šéfů Seven Bucks a Johnsonův dlouholetý parťák Hiram Garcia, který se podílel na produkci většiny Johnsonových filmů. Sám Garcia popisuje Red One jako epické napínavé akční dobrodružství, které bere milovanou vánoční mytologii a staví ji na hlavu. Plus má jít samozřejmě o velký rodinný film cílený na co nejširší možné publikum.

Red One by se mělo začít natáčet někdy na začátku příštího roku s tím, že výsledek pak uvidíme následující Vánoce. Otázkou je, co to udělá s dalším Jumanji – to má ostatně dělat stejná partička Kasdan, Garcia a Johnson, kteří už nové Jumanji oznámili, byť o něm neřekli nic konkrétního. Film zatím nemá ani datum premiéry, a tak je klidně možné, že dřív jak v roce 2024 to nebude. Málokdo je v Hollywoodu totiž tak zaneprázdněný jako právě Johnson.

Na Johnsona ale nebudete muset čekat až na příští Vánoce. Už za pár dnů ho uvidíte po boku Ryana Reynoldse a Gal Gadot v akční komedii Red Notice (Netflix) a příští rok v létě zase jako antihrdinu v komiksovce Black Adam.

Zdroje: Deadline

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.