Prci, prci, prcičky: Školní sraz

31. 3. 2012 - 14:38 | Téma | red

Prci, prci, prcičky: Školní sraz zdroj: tisková zpráva

Jablečný koláč coby trenažer prvního sexu už nečekejte. Jinak se ale hrdinové komediální série Prci, prci, prcičky příliš nezměnili, i když jako dospělí spíš než erotické úspěchy sbírají trapasy a ztráty. Třináct let poté, co prvním dílem vyvolali mohutnou erupci pubertálních komedií, se na scénu vracejí prakticky všichni oblíbení „sexuální štvanci“, včetně Jimova táty a Stiflerovy mámy. Vy se proto raději připravte. Pro jistotu na všechno.

Nejvhodnější záminkou k setkání všech postav byl podle scenáristů školní sraz. Trocha bilancování – Jim (milovník koláčů) žije s Michelle (milovnice hudebních táborů) v manželství, kterému pomalu dobíhá setrvačník. Oz (největší slušňák) je úspěšný televizní sporťák, ale doma mu to neklape, protože chodí s typickou blbou blondýnou. Z Kevina se stal podpantoflák, Finch se snaží vypadat jako světák, jímž ve skutečnosti není ani omylem, jen Stifler se vůbec nezměnil. Pořád je to idiot a magnet na maléry všeho druhu. Jenže tenhle sraz nebude jenom o bilancování. Hoši si vzpomenou, co velkého na střední od života čekali, jak málo toho ve skutečnosti dostali, a rozhodnou se to napravit. Jak už to tak v téhle sérii bývá, mít dobrý plán nestačí, protože se to vždycky nakonec nějak zvrtne a realita pak pekelně bolí.

Prci, prci, prcičky: Školní sraz

Alfou a omegou úspěchu tohoto, zatím posledního dílu, bylo obsazení všech rolí původními herci. „Tahle sestava se kompletní nesešla od druhých Prciček a my byli rádi nejen za to, že jsme je všechny dokázali přimět k návratu, ale i proto že na nich všech byla vidět chuť pokračovat ve formování charakterů,“ říká scenárista a režisér Jon Hurwitz. V případě představitele Jima, Jasona Biggse je to nadšení obdivuhodné, protože mu scénář předepisoval ještě odvážnější scénu, než byla ta kultovní s koláčovou souloží. „Dost se ve filmu odhalím. A nemyslím emocionálně. Ten výstup už nikdy netrumfnu. Snad jedině, kdybych si zahrál v pornu,“ slibuje/varuje Biggs.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.