Nová celovečerní Tlapková patrola chce být ještě roztomilejší

21. 9. 2023 - 11:22 | Trailery | Adam Homola

Nová celovečerní Tlapková patrola chce být ještě roztomilejší zdroj: Foto: Paramount Pictures

Dlouho očekávané pokračování filmu Tlapková patrola z roku 2021 bude uvedeno do kin už 28. září.

Ve filmu, který vychází z televizního seriálu Keitha Chapmana, získá Tlapková patrola superschopnosti v důsledku pádu meteoritu v Adventure City. Jak je uvedeno v oficiální synopsi, film bude popisovat, jak se Skye, nejmenší členka týmu, zpočátku těší ze svých nově nabytých schopností.

Zápletka se vyostří, když Humdinger, hlavní protivník štěňat, uteče z vězení. Spolupracuje s vědkyní Victorií Vance, která se zaměřuje na meteority, aby se zmocnil superschopností a stal se superpadouchem. Mocná štěňata musí překazit jejich plány na záchranu Adventure City a zdůraznit, že i ti nejmenší mohou mít významný vliv.

Film se může pochlubit hvězdným hlasovým obsazením: Mckenna Grace, Taraji P. Henson, Marsai Martin, Christian Convery, Ron Pardo, Lil Rel Howery, Kim Kardashian, Chris Rock, Serena Williams, Alan Kim, Brice Gonzalez, North West, Saint West, Christian Corrao, Luxton Handspiker, Nylan Parthipan a Callum Shoniker.

zdroj: Paramount Pictures

První díl filmové série Tlapková patrola, který rovněž režíroval Cal Brunker, dokázal na domácím trhu utržit přes 40,1 milionu dolarů a celosvětově nasbíral 144,3 milionu dolarů. Vzhledem ke komerčnímu úspěchu svého předchůdce a širokému uznání původního televizního seriálu vzbudil chystaný film zájem jak malých diváků, tak lidí z branže.

PAW Patrol je populární animovaný seriál, který sleduje dobrodružství skupiny hrdinných psů a jejich lidského vůdce Rydera, kteří společně chrání obyvatele Adventure Bay před různými hrozbami. Seriál dal vzniknout několika filmům, které rozšiřují rozsah a měřítko misí PAW Patrol a představují nové postavy, místa a výzvy.

Prvním filmem je snímek z roku 2014, který se skládá ze sedmi epizod z první série seriálu, v nichž Tlapková patrola zachraňuje lidi a zvířata z problémů souvisejících se sněhem, jako je porucha lyžařského vleku, sněhová příšera a uvízlé tučňáčí mládě. Film ukazuje týmovou práci, odvahu a schopnost řešit problémy, stejně jako přátelství a loajalitu Tlapkové patroly vůči sobě navzájem a své komunitě. Film také oslavuje radost a krásu zimy, ve scénách se sněhovými koulovačkami, bruslením a sáňkováním. Film je vhodný pro malé děti, které mají rády seriál a chtějí vidět více svých oblíbených štěňat v akci.

zdroj: Paramount Pictures

V roce 2019 byl uveden druhý film Tlapková patrola: Připravit, závodit, zachránit! (Ready, Race, Rescue!). Tento film sleduje Tlapkovou patrolu, která pomáhá svému kamarádovi The Whooshovi, slavnému závodníkovi, zúčastnit se závodu Adventure Bay 500. V tomto filmu se objevují i další příběhy. Musí se však vypořádat s intrikami Geparda, konkurenčního závodníka, který podvádí a sabotuje své soupeře. Film představuje nové pomůcky a vozidla pro Tlapkovou patrolu, jako jsou závodní auta, vodní skútry a vrtulníky. Film se také zabývá tématy sportovního chování, fair play a vytrvalosti, protože Tlapková patrola pomáhá The Whooshovi překonat jeho problémy a vyhrát závod. Film je vhodný pro děti, které mají rády závodění a akční příběhy.

Třetím filmem na motivy této série byla PAW Patrol: Jet to the Rescue, který byl uveden v roce 2020. Tento film přenáší Tlapkovou patrolu na nové místo: Barkingburg, království, kterému vládne princezna Sofie a její pudlík Sweetie. Tlapková patrola musí Sweetie zabránit, aby ukradla královskou korunu a pomocí její magické moci ovládla svět. Ve filmu se objeví nové oblečky a vozidla, jako jsou tryskové batohy, trysková křídla a tryskové skútry. Film se také zabývá tématy přátelství, věrnosti a odvahy, protože Tlapková patrola spolupracuje s princeznou Sofií a jejími věrnými poddanými, aby zastavila Sweetieho ďábelské plány. Film je vhodný pro děti, které mají rády fantasy a dobrodružné příběhy.

zdroj: Paramount Pictures

Čtvrtým filmem na motivy této série byla Tlapková patrola ve filmu, který byl uveden v roce 2021. Tlapková patrola v něm čelí dosud největší výzvě: PAWPAW se vydávají do města dobrodružství, rušné metropole, kde jejich úhlavní nepřítel, starosta Humdinger, převzal vládu a způsobil chaos. PAW Patrola se musí spojit s novým spojencem, Liberty, bystrým jezevčíkem, který se ve městě vyzná. Film obsahuje nové animační techniky, které zvyšují vizuální kvalitu a realističnost postav a prostředí. Film také zkoumá témata identity, sounáležitosti a změny, protože PAW Patrola se v Adventure City potýká se svou minulostí a učí se přizpůsobovat novým situacím. Film je vhodný pro děti i dospělé, kteří mají rádi komediální a dramatické příběhy.

Filmy tak ukazují hrdinství, dovednosti a hodnoty Tlapkové patroly v různých scénářích a prostředích. Nechybí samozřejmě ani pozitivní poselství o týmové práci, přátelství, odvaze a laskavosti, která mohou diváky inspirovat k tomu, aby byli lepšími lidmi.

Zdroje: Paramount Pictures

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.