Můj život v ruinách

5. 11. 2009 - 10:21 | Téma | red

Můj život v ruinách zdroj: tisková zpráva

Hlavní hrdinkou této okouzlující romantické komedie je Georgia (Nia Vardalos). Georgia je americká profesorka historie, které se v práci moc nedaří a už vůbec nemá štěstí v lásce

Hlavní hrdinkou této okouzlující romantické komedie je Georgia (Nia Vardalos). Georgia je americká profesorka historie, které se v práci moc nedaří a už vůbec nemá štěstí v lásce. Proto se rozhodne vrátit do Řecka, do země svých předků a doufá, že zde najde tu pravou lásku a pravé kouzlo života.

Během svého pobytu v Řecku začne pracovat jako turistická průvodkyně. Protože má bohaté zkušenosti a znalosti antického Řecka, věří, že se jí bude v práci dařit a že posluchači její profesionální výklady ocení. Jenže její nová práce neprobíhá tak, jak si představovala. Jezdí autobusem plným turistů, které vůbec nezajímá její výklad historických památek. Ona to ale nehodlá vzdát a stále se snaží neústupně turistům vtloukat do hlavy svůj, pro turisty nudný, výklad. Z tohoto důvodu se z ní stane nejméně oblíbená průvodkyně v celé existenci cestovní kanceláře, což se samozřejmě nelíbí její šefce (Bernice Stegers), která se proto rozhodne, že se pokusí Georgii pomalu vystrnadit.

Pohár Georgiiny trpělivosti začne pomalu přetékat na posledním zájezdě, kdy do autobusu nastoupí nejhorší skupina lidí, plná naprostých ignorantů, v čele s panem Vtipálkem, jak ho Georgia začne nazývat. Pan Vtipálek (Richard Dreyfuss) překypuje humorem, chytá se každého slova a při každé situaci vtipkuje tak, že zájem celé skupiny o Georgiin výklad rychle klesá k bodu mrazu.

Georgia se začne pomalu rozhodovat, že tuto práci opustí a vrátí se z Řecka domů. V autobuse se ale objeví někdo, kdo jí ukáže, že v lidech je potřeba hledat něco víc než jen jejich znalosti a zkušenosti. A tak si Georgia uvědomí, že nejen její klienti potřebují otevřít oči, aby viděli skutečnou krásu…

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.