Lara Croft: Tomb Raider - DVD

28. 1. 2008 - 14:59 | Téma | red

Lara Croft: Tomb Raider - DVD Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Režie: Simon West Hrají: Angelina Jolieová, Jon Voight Region: 2 Délka: 96 min. Verze: widescreen (1,85:1) Zvuk/jazyk: Dolby Digital 5.1 (anglicky) Titulky: arabské, bulharské, české, islandské, maďarské, polské, rumunské Děj Příběh vyvinuté archeoložky z britského aristokratického rodu Lary Croft je již delší čas známý především fanouškům počítačových her

Tomb_Rider_Lara_Croft
Příběh vyvinuté archeoložky z britského aristokratického rodu Lary Croft je již delší čas známý především fanouškům počítačových her. Krásná Lara má zcela "obyčejné hobby". Sbírá staré věci a je pro tento druh zábavy ochotna udělat cokoli. Střílí, skáče, zase střílí, zabíjí, ničí, prolézá a nachází. Padouši jsou ve společenství, které si říká Illuminati. Skupina zloduchů se pokouší zmocnit se cenného talismanu, kterým lze ovládat čas. Proti je však nadšená Lara Croft v podání Angeliny Jolieové. Snad nebude prozrazeno příliš, zazní-li, že vše dopadne … dobře. Režisér filmu Simon West neopomněl nechat konec příběhu polootevřený, takže divák již jen čeká, kdy na něj z obrazovek vykoukne Lara podruhé.

Obraz a zvuk
Snímek plný digitálních efektů přímo po DVD volá. Výslednému obrazu, ba ani zvuku nelze vytknout zhola nic.

Výbava
Samotný film ukrojí z času jen necelých sto minut, a tak se na disk vejde ještě pěkných pár lahůdek navíc. Nechybí video s titulní písní Elevation od skupiny U2. Nezasvěcení (snad) pochopí historii Lary, když zhlédnou klip o animované "Laře – počítačové". Návdavkem dostane divák ještě nikdy nepoužité scény či přepracovaný úvodní titulek.

Hodnocení
Film 3/5 – Možná nejlepší film vycházející původně z video hry
DVD 4/5 – Na jednom disku je toho opravdu přehršle.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.