K Tomu Cruisovi se v další Mission: Impossible přidá i hvězda seriálu Ted Lasso

14. 3. 2023 - 7:42 | Novinky | Adam Homola

K Tomu Cruisovi se v další Mission: Impossible přidá i hvězda seriálu Ted Lasso zdroj: Foto: Christopher McQuarrie Instagram

K hereckému obsazení připravovaného akčního thrilleru Mission: Impossible – Dead Reckoning se nově připojila i Hannah Waddingham.

Režisér filmu Christopher McQuarrie tuto novinku oznámil na svém účtu na Instagramu, kde sdílel fotografii Waddingham v kšiltovce.

Hannah Waddingham je všestranná herečka, která se prosadila v hudebním divadle i v televizi. V současné době hraje roli Rebeccy Welton v populárním komediálním seriálu Ted Lasso, který jí vynesl nadšené recenze a několik nominací na ceny.

Waddinghamová začínala svou kariéru na divadelních prknech, kde účinkovala v různých muzikálech, například Čaroděj ze země Oz, Spamalot, Into the Woods a Kiss Me Kate. Za roli Jezerní paní v muzikálu Spamalot získala cenu Laurence Oliviera za nejlepší herečku ve vedlejší roli. Nominace získala také za role Čarodějnice v muzikálu Into the Woods a Desirée Armfeldtové v Malé noční hudbě.

Waddingham debutovala v televizi v roce 2005, kdy se objevila v jedné z epizod seriálu Footballers' Wives. Poté hrála menší role v seriálech jako Moje rodina, Benidorm a Partners in Crime. Většího uznání se jí dostalo, když byla obsazena do role Septy Unelly, fanatické jeptišky, která trápila Cersei Lannister v seriálu Hra o trůny. Měla také epizodní role v seriálech Krypton a Sexuální výchova.

Průlomová role pro Waddingham přišla v roce 2020, kdy se připojila k obsazení komediálního seriálu Ted Lasso o trenérovi amerického fotbalu, který se přestěhuje do Anglie, aby vedl fotbalový tým, jenž se potýká s problémy. Waddingham hraje Rebeccu Welton, majitelku týmu, která najme Teda Lassa (Jason Sudeikis) s úmyslem tým zruinovat. Brzy s ním však naváže přátelství a naučí se přijímat jeho optimistický přístup.

Jakou roli bude mít Waddingham v Mission: Impossible zatím není známa. Sedmý a osmý díl série se natáčely najednou na různých místech po celém světě i uprostřed pandemie COVID-19. Ve filmech se vracejí herci jako Tom Cruise, Simon Pegg, Ving Rhames a Rebecca Ferguson, ale i nováčci jako Hayley Atwell a Pom Klementieff.

zdroj: Paramount Pictures

Zdroje: Christopher McQuarrie Instagram

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.