Jennifer Hudson poprve promluvila o vraždě nejbližších příbuzných

2. 7. 2010 - 12:00 | Téma | red

Jennifer Hudson poprve promluvila o vraždě nejbližších příbuzných zdroj: tisková zpráva

Jako něco, co je zcela mimo realitu, označila americká herečka Jennifer Hudsonová tragédii, při které před dvěma lety přišla o matku, bratra a synovce. Všichni byli zastřeleni. O neštěstí hovořila zpěvačka a držitelka Oscara na veřejnosti podle agentury Reuters poprvé až tento týden.

"Je to celé jako v mlze. Bylo to nereálné," řekla v jedné z epizod dokumentárního seriálu Behind the Music (Na pozadí hudby), kterou v pondělí vysílala americká kabelová stanice VH1. "Bylo to, jako bych vystoupila mimo sebe."

Hudson se proslavila v roce 2005 jako jedna z finalistek třetího ročníku televizní pěvecké soutěže American Idol. O rok později ztvárnila roli Effie Whiteové ve filmové adaptaci muzikálu Dreamgirls, za niž dostala Oscara, Zlatý glóbus i britskou cenu BAFTA. Loni se svou debutovou nahrávkou vyhrála Grammy za nejlepší R&B album.

O tři členy rodiny přišla Hudson v roce 2008. Těla její sedmapadesátileté matky a devětadvacetiletého bratra byla nalezena v rodném domě v Chicagu. Mrtvola sedmiletého synovce byla nalezena později v automobilu. Z trojnásobné vraždy byl obviněn William Balfour, bývalý manžel hereččiny sestry Julie.

Nyní osmadvacetiletá Hudson se po tragické události na několik měsíců uchýlila do ústraní. Dva týdny prý v podstatě pobývala v jedné místnosti s rodinou a přáteli a každý den se modlila.

Nedlouho po tragédii se zasnoubila s Davidem Otungou, jemuž loni v srpnu porodila syna. "Napodobuju ji (matku) v mnoha věcech, protože to byla tak skvělá máma," řekla Hudson s tím, že chce, aby syn dostal stejnou lásku a výchovu, jakou dostala ona.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.