Jennifer Aniston je fascinována Barbrou Streisand

16. 8. 2010 - 17:30 | Téma | red

Jennifer Aniston je fascinována Barbrou Streisand zdroj: tisková zpráva

Jsou fanoušci Barbry Streisand - a pak je Jennifer Aniston, napsala agentura AP s poukazem na nové číslo amerického módního časopisu Harper's Bazaar, které zveřejnilo sérii fotek s někdejší hvězdou amerického seriálu Přátelé napodobujících fotoportréty americké zpěvačky a dvojnásobné držitelky Oscara.

"Focení byly zábava," řekla 41letá Aniston při propagaci svého nového filmu The Switch. "Zkoušíte si paruky a kostýmy a jedete do toho krásného divadla v centru Los Angeles a její hlas zní v reproduktorech," řekla. Poznamenala přitom, že focení portrétů není součástí jejího povolání, takže bylo zábavné takovou postavu svým způsobem hrát.

Její fascinace Barbrou Streisandovou ale podle AP jde dál než ve vzhledu.  "Chci zpívat jako Barbra!" řekla prý žertem. A stejně jako 68letá umělkyně chce i režírovat. Zkusila si to už v roce 2006, kdy natočila krátkometrážní film Room 10 (Pokoj číslo 10). Právě režírování je údajně tím, o čem nejvíc přemýšlí jako o další činnosti. S herectvím prý možná nikdy neskončí, ale "teď je čas udělat trochu změnu".

The Switch začnou kinosály v České republice uvádět 14. října. Streisandová v roce 1968 dostala zlatou sošku pro nejlepší herečku za muzikál Funny Girl; za píseň Evergreen nazpívanou s Krisem Kristoffersonem ve filmu Zrodila se hvězda (1976) získala společně se skladatelem Paulem Williamsem dalšího Oscara.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.