Home Cinema 2009

16. 10. 2009 - 12:41 | Téma | red

Home Cinema 2009 zdroj: tisková zpráva

Od 15. do 17. října 2009 v Praze. Pátý ročník výstavy Home Cinema Praha 2009 se uskuteční od 15. do 17. října 2009. Výstavu pořádá společnost Red Lion v kongresových centrech komplexu hotelu Angelo / Andel´/ Suites a sálech multiplexu Village Cinemas na Smíchově

Pátý ročník výstavy Home Cinema Praha 2009 se uskuteční od 15. do 17. října 2009. Výstavu pořádá společnost Red Lion v kongresových centrech komplexu hotelu Angelo / Andel´/ Suites a sálech multiplexu Village Cinemas na Smíchově. (Hlavní vchod na výstavu Radlická 1g 15 00 00 Praha 5 – Smíchov.) Otvírací doba je 10.00 až 18.00 h. Čtvrtek 15. a pátek 16. října je určen odborné veřejnosti, filmovým a hudebním profesionálům a zástupcům medii, ale i na tyto dny lze zakoupit vstupenku.

Účast na Home Cinema Praha 2009 potvrdilo více než 40 vystavovatelů z oblasti videa a domácího kina, audia, High End, instalací, řídicích systémů a nově také televizního vysílání v HD TV a car programu. Oproti předchozím ročníkům se součástí výstavy stanou odborné konference se zahraniční účastí, poradny, ale také autogramiády a premiérové předvedení filmů na nosičích Blu-ray Disc.

Mezi tradiční vystavovatele patří Eurostar se značkami Denon, Bowers & Wilkins, Rotel, BaSys (Pioneer, Loewe, Bose), Sony, JVC, CPT Praha (Onkyo, Jamo), Sharp, K+ B progres (Yamaha, Quadral), DSI Czech (Harman Kardon, JBL, Infinity), Perfect Sound (Tannoy, Alpine, Arcam), High End Audio Studio, KAS audio, Canton, AQ (Errad, B-Tech), Neo, Vogel´s, Belkin, Profi Gold, Eizo, Vivateq nebo Media Control (Marantz, Cabasse, Crestron). Premiérové tituly z období podzim a zima 2009 na Blu-ray discích pocházejí z nabídky Bontonfilm, Magic Box, Forum Home Entertainment, Sony Music Entertainment a další. Klasické české filmy poskytne Filmexport Home video.

Zcela poprvé se na výstavě představí německý výrobce luxusních televizorů Metz, Skylink, reprosystémy KEF, dále sluchátka Beyerdynamic, stolky pod televizory Sonorous nebo kapesní projektory Aiptek. Samostatnou expozici s digitálními projektory nabídne návštěvníkům společnost Epson. Zpátky se na výstavu vracejí PlayStation, Verbatim a Pro-ject.

Pro náročné příznivce domácího kina je v sobotu připraveno setkání na téma „High End jako zážitek“.

Souběžně s výstavou se poprvé představí Blu-ray Fest 2009.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.