Home Cinema 2008

15. 7. 2009 - 13:26 | Téma | red

Home Cinema 2008 zdroj: tisková zpráva

Od čtvrtka 23. října do soboty 25. října v pražském hotelu Diplomat. Čtvrtý ročník výstavy o domácí zábavě Home Cinema Praha 2008 se koná od čtvrtka 23. října do soboty 25

Hotel Diplomat Čtvrtý ročník výstavy o domácí zábavě Home Cinema Praha 2008 se koná od čtvrtka 23. října do soboty 25. října v pražském hotelu Diplomat. Charakterizuje aktuální trendy v domácí zábavě v podobě televizorů a projektorů s vysokým rozlišením Full HD v kombinaci s Blu-ray přehrávači. Celkově se výstavy zúčastní zhruba čtyřicet vystavovatelů a 130 v převážné většině velmi prestižních značek. Díky tomu se Home Cinema Praha 2008 stává největší oborovou výstavou na téma domácí zábavy v České republice.

Expozice v takřka dvaceti sálech a saloncích a trojice foyere doplní doprovodný program v podobě přednášek a prezentací na téma vysoké rozlišení obrazu, řídící systémy nebo instalace komponentů.

Hotel Diplomat Technologii Blu-ray Disc podporují především značky Sony, Pioneer, Sharp, Denon, Hitachi nebo nově JVC. Reprezentativní zastoupení na výstavě mají výrobci AV receiverů jako Onkyo, Denon, Marantz, Pioneer, Sony, Harman Kardon nebo nově Yamaha. Naprostá většiny z nich představí modely s novými kodeky pro prostorový zvuku 7.1, který využívá výhradně Blu-ray Disc.

Stále se rozšiřují expozice s nabídkou reprosoustav značek od jako B& W, Cabasse, Jamo, JBL, AQ, Infinity, Mordaunt-Short, Waterfall nebo Bose. Nově se představí Canton, Tannoy nebo Quadral. Chybět nebudou ani digitální videokamery s vysokým rozlišením od JVC nebo Sony. Zásadní informace pro komfortní vybavení bytu lze získat o řídících systémech nebo instalacích, které zahrnují škálu produktů až po kompletní vybavení inteligentních domů. Jsou spojeny s produkty Crestron nebo Vivateq. Luxusní modely z kategorie High End zastupují na výstavě společnosti Eurostar, Media Control nebo Audio Ego.

Výstava bude otevřena od 10 do 18 hodin vstupenka na pátek nebo sobotu stojí 100 Kč.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.